Homseks kõrgrõhuala eemaldub ja Valgevenest liigub väheaktiivne madalrõhuala Baltimaade kohale ja saab osaks suuremast, keskmega Skandinaavia kohal olevast, madalrõhkkonnast. Eestisse saabub soe ja niiske õhumass. Pärast südaööd hakkab Ida-Eestis vihma sadama ja ennelõunal laieneb vihmasadu üle Eesti. Öösel puhub veel mõõdukas idakaare tuul, päevaks tuul raugeb. Õhutemperatuur on öösel 2 kuni 8, päeval 11 kuni 16, Ida-Eestis kohati kuni 18 kraadi.

Laupäeva öösel sajab eemalduva madalrõhulohu mõjul mitmel pool hoovihma, päeval oleme väheaktiivses madalrõhuvööndis, kus on head tingimused rünksajupilvede arenguks. Puhub nõrk muutliku suunaga tuul, kuid sajupilvede all on tugevamaid puhanguid. Õhutemperatuur on öösel 5 kuni 10, päeval 14 kuni 18 kraadi, rannikul mõne kraadi võrra madalam.

Pühapäeval oleme väheaktiivses madalrõhuvööndis. Öö on valdavalt sajuta kuid udune, pärastlõunal sajab kohati hoovihma. Puhub nõrk muutliku suunaga tuul, kuid sajupilvede võib olla tugevamaid puhanguid. Õhutemperatuur on öösel 4 kuni 9, päeval 15 kuni 20, rannikul 10 kuni 14 kraadi.

Esmaspäeval oleme jätkuvalt sooja niiske õhumassiga väheaktiivses madalrõhuvööndis. Öö on valdavalt sajuta kuid udune, pärastlõunal sajab mitmel pool hoovihma, ja võib olla äikest. Öösel on tuul nõrk, päeval pöördub põhjakaarde ja on puhanguline. Õhutemperatuur on öösel 5 kuni 10, päeval 15 kuni 20, sisemaal kuni 22, saartel ja rannikul 10 kuni 14 kraadi.

Teisipäeval suureneb Briti saarte kohal tugevnenud kõrgrõhuala kauge idaserva mõju ja ilm on olulise sajuta. Puhub mõõdukas loode- ja põhjatuul. Õhutemperatuur on öösel 5 kuni 11, päeval 15 kuni 20, saartel ja rannikul 10 kuni 14 kraadi.

Kolmapäeval on ilm kõrgrõhuala idaservas sajuta. Samas suureneb põhja poolt külma õhumassiga madalrõhuala surve. Tuul pöördub loodesse ja õhutemperatuur langeb. Puhub mõõdukas lääne- ja loodetuul. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 8, päeval 13 kuni 17, rannikul 10 kraadi ringis.

Neljapäeval kõrgrõhuala mõju nõrgeneb ja hoovihmavõimalus suureneb. Puhub mõõdukas põhjakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 9, päeval 9 kuni 13, Kagu-Eesti kuni 15 kraadi.