Homseks saabub meile jahedam õhumass. Sajab hoovihma ja võimalik on äike. Öösel on sajuhooge kohati, päeval laialdasemalt. Puhub mõõdukas põhjakaare tuul, mis päeval on puhanguline. Õhutemperatuur on öösel 2 kuni 8, päeval saartel ja rannikul 7 kuni 11, sisemaal 12 kuni 16, Kagu-Eestis kuni 18 kraadi.

Teisipäeval avaldab lääne poolt survet kõrgrõhuala idaserv ja surub sooja õhumassi Peipsi taha. Öösel sajab kohati, päeval mitmel pool hoovihma. Puhub mõõdukas loode- ja põhjatuul. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 8, päeval 8 kuni 14 kraadi.

Kolmapäeval ja neljapäeval peaks ülekaalus olema kõrgrõhuala idaserva mõju ja ilm on olulise sajuta. Kolmapäeval puhub nõrk muutliku suunaga tuul, neljapäeval pöördub tuul idakaarde ja tugevneb. Õhutemperatuur on öisel ajal 0 kuni +6, päeval 10 kuni 16 kraadi.

Reedel on lõuna poolt lähenemas soojema ja niiske õhumassiga madalrõhuala, mille põhjaserv jõuab Eestisse. Tänastel andmetel jõuab vihmasadu hommikuks Lõuna-Eestisse ja päeval laieneb sadu põhja poole. Puhub tugev kirdetuul. Õhutemperatuur on öösel 2 kuni 7, päeval 10 kuni 16 kraadi.