Tänane öö on selge, päeval võib näha taevas üksikuid pilvi, kuid sadada ei tohiks. Puhub nõrk idakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni 4 kraadi, rannikul võib olla kuni 7 soojakraadi. Päeval on 14 kuni 18 kraadi, meretuulega rannikul kuni 11 kraadi sooja.

Reedel tuleb kõrgrõhkkond Põhjalahe äärde ja selle mõju tugevnemisel jääb taevas meil ööpäevaringselt enamasti selgeks. Idakaare tuul tugevneb saartel. Õhutemperatuur on öösel 2 kuni 7 kraadi, maapinna lähedal võib temperatuur nullini langeda, päeval on aga 16 kuni 20 kraadi, meretuulega rannikul kuni 12 kraadi sooja.

Laupäeval tuleb kõrgrõhkkond Soome kohale ja selle vahetus läheduses on meie ilm kuiv ja enamasti selge. Puhub mõõdukas idakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 8 kraadi, päeval meretuulega rannikul kuni 13 kraadi, sisemaal 18 kuni 22 kraadi.

Pühapäeval kõrgrõhkkonna mõju pisut väheneb. Ilm on ikka sajuta, ehkki päeval võib taevas õhukese kõrge pilvekihiga kattuda. Puhub mõõdukas idakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 6 kuni 11 kraadi, päeval sisemaal 20 kuni 24 kraadi, meretuulega rannikul kuni 13 kraadi.

Uue nädala alguses laieneb Kesk-Euroopa poolt madalrõhkkond Läänemere äärde. Lisandub pilvi ja päeval võib ka üksik vihmasabin tulla. Puhub võrdlemisi nõrk idakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 9 kuni 14 kraadi, päeval 20 kuni 24 kraadi, meretuulega rannikul kuni 14 kraadi.

Teisipäeval oleme Kesk-Euroopas püsiva madalrõhkkonna ja põhjaaladel valitseva kõrgrõhkkonna piirimail. Lisandub niiskust, ilm on pilvisem ja mõnes kohas sajab nõrka vihma. Öö on sisemaal veel nõrga idakaare tuulega, põhjarannikul muutub kirdetuul tuntavamaks, päev on tugeva ida- ja kirdetuulega ning seda iseäranis Hiiumaal ja Soome lahe rannikul. Õhutemperatuur on öösel 10 kuni 15 kraadi, päeval 16 kuni 21 kraadi, Edela- ja Lõuna-Eestis tõuseb temperatuur kuni 24 kraadini, põhjarannikul on märksa jahedam.

Kolmapäeval tugevneb Skandinaavias ja Soomes kõrgrõhkkond ja laieneb Eesti poole. Pilvi on hõredamalt ja ilm on sajuta. Ida- ja kirdetuul püsib tugevana. Õhutemperatuur on öösel 8 kuni 13 kraadi, päeval 16 kuni 21 kraadi, meretuulega rannikul kuni 13 kraadi sooja.