Täna liigub Kesk-Euroopast madalrõhkkond edasi Valgevene kohale ja selle põhjaservas on meil öösel sajuhooge kohati. Päeval sajab laialdaselt hoovihma ja äikeseoht on suur. Tuul on sisemaal nõrk, rannikul mõõdukas ning puhub öösel idakaarest, päeval põhjakaarest. Õhutemperatuur on öösel 9 kuni 14, kohati kuni 16, päeval 24 kuni 27, sajuhoogude all langeb ja meremõjuga rannikul on alla 20 kraadi.

Neljapäeval madalrõhkkond nõrgeneb ja suundub Venemaale, samal ajal laieneb Norra merelt uus madalrõhkkond Skandinaavia keskalade kohale. Eesti kohale kujuneb kahte kauget madalrõhkkonda ühendav vöönd, kus öösel sajab kohati, päeval aga laialdaselt hoovihma, kohati võib ka äikest olla. Kirde- ja idatuul muutub tugevamaks ning seda eelkõige põhjarannikul. Õhutemperatuur on öösel 9 kuni 13, Lõuna-Eestis kuni 15, päeval tõuseb veel suuremal osal 20 kuni 25 kraadini, kuid Harju- ja Virumaale kannab kirdetuul jahedust ning õhutemperatuur piirdub 13 kuni 18 kraadiga.

Reede öö hakul on üürikeseks kõrgema rõhuga vööndi mõju tugevam ja on vaid üksikuid vihmahooge. Kuid selle järel libiseb madalrõhulohk Skandinaaviast Soome poole ning riivab ka Eestit. Juba hommikul jõuavad saartele tihedamad sajupilved ja liiguvad päeva jooksul üle Eesti. Pärastlõunal läänepoolsetes maakondades ilm paraneb. Idakaare tuul on tugevam Soome lahe ääres. Õhutemperatuur on öösel 6 kuni 11, Lõuna-Eestis kuni 13, päeval 14 kuni 19, Ida-Eestis kuni 23 kraadi.

Laupäeval liigub madalrõhkkond Skandinaaviast Soome ja selle lõunaservas sajab meil hoovihma. Öösel on sajuhooge enam Ida-Eestis. Tuul pöördub lõunakaarde ja on võrdlemisi nõrk. Päeval jõuab vihmapilvede vöönd algul Eesti lääneserva ja liigub edasi ida poole ning jõuab alles vastu õhtut Peipsi äärde ja Eesti lõunaserva. Edelatuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 5 kuni 10, Ida-Eestis kuni 13, päeval 13 kuni 18, Ida-Eestis võib tõusta 20 kraadi lähedale.

Pühapäeva öösel kaugeneb madalrõhkkond Karjala poole ja viib kaasa ka tihedamad sajupilved. Tuul pöördub edelast läände ja loodesse ning on tugev. Päeval liigub üle Eesti lauge kõrgrõhuhari, mis siiski üksikuid lühiajalisi vihmahooge ei välista. Puhub tugev lääne- ja edelatuul. Õhutemperatuur on öösel 5 kuni 10, päeval 13 kuni 18 kraadi.

Esmaspäeval liigub uus madalrõhkkond Skandinaaviast Botnia lahele. Öö on veel sajuta. Hommikul alates Lääne-Eestist hakkab vihma sadama ja sadu levib edasi ida poole. Üksnes Kagu-Eesti jääb kas päris sajuta või tuleb seal vastu õhtut vaid tiba vihma. Puhub tugev edelatuul. Õhutemperatuur on öösel 6 kuni 11, päeval 12 kuni 16, Kagu-Eestis kuni 19 kraadi.

Teisipäeva öösel on kaugeneva madalrõhkkonna järel veel laialdaselt vihmahooge. Edelatuul tasapisi nõrgeneb. Päev on tõusva õhurõhu foonil kohatiste hoovihmadega. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 12, päeval 15 kuni 20 kraadi, päikeselisemates paikades võib paar kraadi kõrgemale tõusta.