Ööl vastu esmaspäeva saartele jõudev sajuala laieneb päeval mandrile. Sajab hoovihma ja võib olla ka äikest. Tihedam on sadu tõenäoliselt öösel saartel, päeval mandri edela-ja lõunaosas. Tuul on võrdlemisi nõrk ning valdavalt idakaarest. Õhutemperatuur öösel 11 kuni 16, päeval 18 kraadist Lääne-Eestis kuni 26 kraadini Ida-Eestis.

Teisipäeval pilvisus hõreneb, kuid Lõuna-Eestis on veel hoovihma võimalus suur. Puhub valdavalt nõrk põhjakaare tuul. Õhutemperatuur öösel 12 kuni 17, päeval 23 kuni 27 kraadi, meretuulega rannikul on jahedam.

Kolmapäeval tugevneb Skandinaavias kõrgrõhuala, mis laieneb üle Läänemere. Selle servas on öö selge, päev pilverünkadega ning pärastlõunal võib kohati hoovihma sadada. Loode- ja läänetuul veidi tugevneb. Õhutemperatuur öösel 11 kuni 17, päeval 22 kuni 27 kraadi, meretuulega rannikul kuni 20 kraadi.

Neljapäeval ja reedel katab Põhja-Euroopat kõrgrõhuala ja selle mõjualas on ööd sajuta, kuid päevasel ajal võib Kagu-Eestisse ulatuda Ukrainast madalrõhkkonna pilveserv ja seal kohati hoog vihma tulla. Puhub valdavalt nõrk põhjakaare tuul, vaid põhjarannikul on ajuti tugevamaid puhanguid. Õhutemperatuur öösel 12 kuni 17, päeval 20 kuni 26 kraadi.