Teisipäeval kujundab Eesti ilma Norra merelt Skandinaavia kohale ulatuva madalrõhuala kaguserv. Kohati sajab hoovihma, öösel tekib mõnel pool udu. Tuul puhub valdavalt edelast 3–9 m/s. Õhutemperatuur on öösel 8 kuni 13, rannikul kuni 16 kraadi, päeval 19 kuni 24 kraadi.

Kolmapäeval koondub madalrõhuala kese Norra merelt Põhja-Skandinaavia kohale. Öö on peamiselt sajuta, päeval kannab madalrõhulohk hoovihmapilvi saartelt üle mandri itta. Ühes sajuga võib olla äikest. Öösel puhub edela- ja lõunatuul, päeval edela- ja läänetuul 2–8 m/s, rannikul puhanguti kuni 12 m/s. Õhutemperatuur on öösel 10 kuni 16, päeval 17 kuni 22 kraadi.

Neljapäeval tugevneb Poola kohal kõrgrõhuala ning Eestini laieneb selle põhjaserv. Öö on sajuta, päeval võib kohati hoovihma sadada. Tuul puhub edelast ja läänest öösel 2–8 m/s. Päeval tuul tugevneb ja puhub 4–9, rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on öösel 8 kuni 12, rannikul kuni 15 kraadi ja päeval 17 kuni 22 kraadi.

Reede öösel on Eesti kohal lauge kõrgrõhuhari, hommikul jõuab Läänemerelt madalrõhulohk ja kannab hoovihmapilvi ida-kirde suunas. Tuul puhub läänest ja edelast 3–9 m/s, öö hakul rannikul puhanguti kuni 13 m/s. Õhtul pöördub tuul lõunakaarde ja nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 12, rannikul kuni 15 kraadi ja päeval 17 kuni 22 kraadi.

Laupäeval ja pühapäeval muutub kõrgrõhuala taas mõjusamaks ning liigub Poola kohalt üle Valgevene Venemaale. Eestis võib üksikutes kohtades siiski hoovihma sadada. Mõõdukas edela- ja lõunatuul toob sooja juurde. Öine õhutemperatuur on laupäeval 8 kuni 13, rannikul kuni 16 kraadi ning päeval 19 kuni 23 kraadi. Pühapäeva öösel 9 kuni 16 kraadi ja päeval 20 kuni 25 kraadi.

Esmaspäeval peaks Eesti veel püsima Venemaalt ulatuva kõrgrõhuala servas. Ilm on peamiselt sajuta, mõõduka lõunakaare tuulega ning soe. Öösel on sooja 11 kuni 17 kraadi ja päeval 21 kuni 25 kraadi.