Öö vastu homset on kõrgrõhkkonna servas õhukese pilvevine ja mõõduka läänekaare tuulega. Päevaks tuleb kõrgrõhkkond Läti kohale ja selle vahetus läheduses püsib kuiv ilm. Tuul vaibub ja on muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel 8 kuni 13, rannikul kuni 17, päeval tõuseb laialdaselt 22 kuni 26 kraadini, meretuulega rannikul jääb 20 kraadi ümbrusse.

Kolmapäeval suundub kõrgrõhkkond Eesti idapiiri taha, aga selle serv katab nii Balti riike kui Läänemerd ning meie ilm on ikka sajuta. Võib vaid õhukest pilvevinet olla. Puhub mõõdukas lõuna- ja kagutuul. Õhutemperatuur on öösel 10 kuni 15, rannikul kuni 18, päeval 22 kuni 26 kraadi, saarte rannikul 20 kraadi ümber.

Neljapäeval püsib kõrgrõhkkond Venemaa kohal ja Eesti ilm selle serva all on ikka sajuta ning laialdaselt ka päikeseline. Üle Skandinaavia Rootsi rannikule laieneb aga madalrõhkkonna serv, mille survel tugevneb ka meie vetes kagutuul. Õhutemperatuur on öösel 11 kuni 16, meretuulega rannikul kuni 18, päeval 22 kuni 25, rannikul 20 kraadi ümber.

Reede öö on taganeva kõrgrõhkkonna servas võrdlemisi tugeva kagutuulega ja mandril ikka sajuta. Saartele võivad aga juba mõned vihmapilved jõuda. Päeval liigub piki Skandinaavia rannikut kirde poole madalrõhkkond ja selle serv riivab ka Läänemere ümbrust, lisandub pilvi ja kohati võib hoovihma sadada. Tuul nõrgeneb ning puhub lõunast ja edelast. Õhutemperatuur on öösel 11 kuni 16, rannikul kuni 18, päeval 19 kuni 24 kraadi.

Laupäeva öösel madalrõhulohk kaugeneb ja kõrgrõhkkond tugevneb uuesti, taevas selgineb ja ilm on sajuta. Tuul nõrgeneb ja puhub läänekaarest. Õhutemperatuur on öösel 8 kuni 13, rannikul kuni 16, päeval 20 kuni 24 kraadi.

Pühapäeval jääb Eesti lääne poolt survet avaldava madalrõhkkonna ja Venemaal püsiva kõrgrõhkkonna piirimaile. Pilvi on vaid üksikuid ja ilm on enamasti sajuta. Lõuna- ja kagutuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 9 kuni 14, rannikul kuni 17, päeval 22 kuni 26 kraadi.

Esmaspäeval liigub üle Eesti madalrõhulohk ühes vihmapilvedega. Tuul on võrdlemisi tugev, puhub öösel kagust, päeval lõunast ja edelast. Õhutemperatuur on öösel 12 kuni 17, päeval 19 kuni 24, Ida-Eestis võib veel üle 25 kraadi tõusta.