Homme suundub kõrgrõhkkond Eesti idapiiri taha, aga selle serv katab nii Balti riike kui Läänemerd ning meie ilm on ikka sajuta. Öösel tekib mõnes kohas udu, puhub nõrk lõunakaare tuul. Päev on enamasti päikeseline ja mõõduka kagutuulega. Õhutemperatuur on öösel 10 kuni 15, rannikul kuni 18, päeval 23 kuni 27 kraadi, saarte rannikul veidi üle 20 kraadi.

Neljapäeval püsib kõrgrõhkkond Venemaa kohal ja Eesti ilm selle serva all on ikka sajuta. ÖÖ on selge, päev laialdaselt päikeseline, vaid pärastlõunaks lisandub mõnesse kohta pilverünki ning õhtupoolikul võib saartel ja läänerannikul ka üksik hoog vihma tulla. Üle Skandinaavia Rootsi rannikule laieneva madalrõhkkonna survel tugevneb ka meie rannikuvetes kagutuul. Õhutemperatuur on öösel 11 kuni 15, meretuulega rannikul kuni 18, päeval 23 kuni 27, saarte rannikul 20 kraadi ümber.

Reede öösel läheneb merelt madalrõhulohk ühes vihmapilvedega ja liigub päeva jooksul üle Eesti. Keskpäeval saab saartel ja pärastlõunal ka mandri lääneservas sadu juba läbi ning pilved hõrenevad. Öösel puhub võrdlemisi tugev kagutuul, hommikul saartest alates pöördub edelasse ja on päeval mõõduka tugevusega. Õhutemperatuur on öösel 13 kuni 18, päeval 19 kuni 24 kraadi.

Laupäeva öösel kaugeneb madalrõhulohk ühes vihmahoogudega ka idapoolsetest maakondadest ning pärast keskööd on ilm juba sajuta. Päev on hõredate pilverünkadega ja sajuta. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 10 kuni 15, rannikul kuni 16, päeval 21 kuni 24 kraadi, vaid meretuulega rannikul jääb 20 ümbrusse.

Pühapäeval jääb Eesti lääne poolt survet avaldava madalrõhkkonna ja Venemaal püsiva kõrgrõhkkonna piirimaile. Pilvi on vaid üksikuid ja ilm on sajuta kuni õhtuni, siis suureneb hoovihma ja äikese võimalus. Lõuna- ja kagutuul tugevneb eelkõige saartel. Õhutemperatuur on öösel 8 kuni 13, rannikul kuni 17, päeval 23 kuni 26 kraadi, vaid saarte rannikul on pisut jahedam.

Esmaspäeval liigub Eesti kohale madalrõhulohk. Tihedaid hoogsadusid on öösel eelkõige Lääne-Eestis, päeval ka Kesk-Eestis ning õhtul jõuab rünksajupilvede vöönd Peipsi äärde, äikeseoht on suur. Tuul on võrdlemisi tugev, puhub öösel kagust, päeval lõunast ja edelast. Õhutemperatuur on öösel 12 kuni 17, saartel kuni 19, päeval Lääne-Eestis 18 kuni 23, Ida-Eestis tõuseb üle 25 kraadi.

Teisipäeval lisandub lõunakaarest niiskust. Tänastel andmetel on vihmahooge sagedasti ja need võivad tihedad olla, püsib äikeseoht. Tuul puhub lõunakaarest, Lääne-Eestis võib läänekaarde pöörduda. Õhutemperatuur on öösel 10 kuni 15, Ida-Eestis öö hakul kuni 18, päeval 14 kuni 19 kraadi.