Täna jääme Venemaal laiuva madalrõhuala lääneserva ja Eesti jaoks avanevad uksed põhjas valitsevale külmale. Kohati sajab hoovihma ja Ida-Virumaal pole välistatud, et vihma sekka pudeneb ka lumekruupe. Loode- ja põhjatuul paisub tugevaks, puhanguid on 15, põhjarannikul kuni 21 m/s, vastu õhtut nõrgeneb. Õhutemperatuur on rannikul kuni 12, päeval 8 kuni 12 kraadi.

Esmaspäeval tugevneb kõrgrõhkkonna mõju. Öö on selgem, olulise sajuta, põhjakaare tuul nõrgeneb ja õhutemperatuur langeb -1 kuni 4 kraadini, maapinnal alla nulli, rannikul on kuni 11 kraadi. Päeval vaheldub päikesepaiste pilverünkadega. On mõne üksiku vihmahoo võimalus. Puhub mõõdukas põhjakaare tuul. Õhutemperatuur on 7 kuni 11 kraadi.

Teisipäev on kõrgrõhkkonna servas suurema sajuta, vaid üksikutes kohtades tuleb hoog vihma, Kirde-Eestis võib sekka ka lumekruupe pudeneda. Puhub nõrk põhjakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni 5 kraadi, selgema taeva korral võib langeda ka madalamale, kitsal rannikuribal on sooja kuni 10, päeval 7 kuni 11 kraadi.

Kolmapäeval jääme endiselt külma kõrgrõhkkonna haardesse. Ilm on valdavalt kuiv, üksnes põhjarannikul võivad välja areneda mõned hoogsajupilved. Tuul on nõrk ja puhub enamasti põhjakaarest. Õhutemperatuur öösel -1 kuni 4, selgema taeva korral võib langeda taas madalamale, rannikul on kohati sooja kuni 8, päeval 6 kuni 10 kraadi.

Neljapäeva öösel on ilmakujundajaks kitsas kõrgrõhuvöönd, päeval suureneb madalrõhkkonna mõju. Päeval võib kohati hoovihma sadada, tuul pöördub läänekaarde ja tugevneb veidi. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni 4, rannikul kuni 8, päeval 6 kuni 10 kraadi.

Reede kujundab ilma madalrõhkkonna edelaserv. Kohati sajab hoovihma. Läänekaare tuultega kandub Eestisse veidi soojem õhumass. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 8, rannikul kuni 11 kraadi, päeval 9 kuni 12 kraadi.