Ilmateenistuse nädalaprognoosis seisab, et ööl vastu homset jõuab Norra looderannikult Lapimaale madalrõhkkond ja laieneb üle Eesti ning tõstab edelatuule tugevamaks, puhanguid rannikul kuni 15 m/s. Sajupilved ühes lörtsi ja vihmaga katavad saared ja liiguvad ka mandri lääneserva. Ida pool võib üksikutes kohtades kerget lund sadada.

Päeval liigub madalrõhkkond edasi Karjala poole ja selle serva mööda liiguvad sajupilved üle Eesti - sajuhood tulevad enamasti lörtsi ja vihmana. Puhub tugev edela- ja läänetuul, puhanguid on kuni 16 m/s, õhtu poole pöördub lääne poolt alates loodesse. Õhutemperatuur on öö hakul sisemaal -1 kuni -6, saartel ja läänerannikul 0 kuni 4, pärast keskööd tõuseb, päeval 3 kuni 6, rannikul kuni 9 kraadi.

Reedel madalrõhkkond kaugeneb ja üle Eesti sirutub kõrgrõhuhari. Saju tõenäosus on märksa väiksem, aga üksikutes kohtades veidi vihma või lörtsi võib tulla. Tuul nõrgeneb ja puhub läänekaarest. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni 2, meretuulele avatud rannikul kuni 6, päeval 3 kuni 8 kraadi.

Laupäeval koondub kõrgrõhuala Venemaa kohale, Skandinaaviat aga katab madalrõhkkonna serv. Kahe rõhuala piirimail tugevneb lõuna- ja kagutuul puhanguti 14 m/s. Saartele ja Liivi lahe ümbrusse jõuavad öösel sajupilved, liiguvad hommikuks edasi mandrile ja keskpäevaks Virumaale. Sajab enamasti nõrka vihma, sisemaal võib sekka ka lörtsi tulla. Pärastlõuna on juba suurema sajuta. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni 2, Kirde-Eestis kuni -5, päeval 3 kuni 5 kraadi, saartel ja läänerannikul on ööpäevaringselt 3 kuni 7 kraadi.

Pühapäeval suureneb läänepoolse madalrõhkkonna surve ning kagu- ja idatuul on võrdlemisi tugev. Öösel sajab kohati, päeval laialdasemalt vihma. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni 5, rannikul kuni 7, päeval 4 kuni 7, saartel kuni 9 kraadi

Uue nädala alguses on küll sajuhooge, ent ilmaolud on soojemad. Päevasel ajal on esmaspäeval-teisipäeval kuni 10 kraadi sooja. Tuleval kolmapäeval aga võib Eestisse jõuda külmem õhumass ning ilm talvisemaks muutuda.