Teisipäeval liigub Läänemere lõunarannikult madalrõhkkond Läti kohale ja selle sajupilvedest sajab Lõuna-Eestis tihedat vihma, põhja pool lörtsi, Kirde-Eestis võib ka jäävihma tulla, õhtul läheb sadu üle lumeks. Hiiumaa ja mandri loodeosa võivad jääda suurema sajuta. Tugev kirdetuul ulatub puhanguti 15, saartel ja põhjarannikul üle 20 m/s. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel -1 kuni +3, saarte rannikul kuni +5 kraadi.

Kolmapäeval jääb madalrõhkkond vööndina Läti ja Leedu kohale ning selle põhjaserv ulatub Eestini. Öösel on Eestis lume- ja lörtsihooge sagedasti Pärnu-Narva joonest lõuna pool ning puhub väga tugev kirdetuul. Hommikuks sajud hõrenevad ja tuul pisut nõrgeneb. Päeval võib põhiliselt vaid Eesti lõunaservas lund või lörtsi sadada. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -4, kirdetuulele avatud rannikul kuni +3, päeval -1 kuni +4 kraadi.

Neljapäeval lõunapoolne madalrõhuvöönd nõrgeneb ja Põhja-Euroopa kohal muutub kõrgrõhuala pisut tugevamaks. Saju võimalus on võrdlemisi väike. Kahe rõhuala piirimail on kirde- ja idatuul öösel veel Soome lahe ääres üsna tugev, päeval mõõdukas. Õhutemperatuur langeb öösel selgineva taeva all -2 kuni -7 kraadini, vaid meretuulega rannikul jääb veidi üle 0 kraadi, päeval -4 kuni +1 kraadi.

Reedeks laieneb Põhjamere äärest madalrõhkkond servaga üle Läänemere. Vihma ja lörtsi tõenäosus suureneb Lääne-, päeval ka Loode-Eestis. Puhub mõõdukas idakaare tuul. Õhuvool pöördub lõunakaarde ja toob pisut soojemat õhku. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni -6, Lõuna-Eestis ja saarte rannikul võib üle 0 kraadi jääda, päeval 1 kuni 6, saartel kuni 8 kraadi.

Laupäeval liigub madalrõhuala Läänemere lõunavete kohale ja avaldab tugevamat survet Läänemere idarannikule. Kagu- ja idatuul muutub tugevamaks. Öösel sajab mõnes kohas veidi vihma ja lörtsi, hommikul ja päeval võib sadu tihedam olla ning seda eelkõige idapoolsetes maakondades. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel 0 kuni +5, saartel ja läänerannikul kuni +8 kraadi.

Pühapäeval liigub madalrõhuala üle mere Soome poole ja selle vahetus läheduses sajab meil öösel aeg-ajalt vihma, päeval jääb sajuhooge harvemaks. Tuul pöördub lõunakaarest läänekaarde ja on tänastel andmetel võrdlemisi rahulik. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel 2 kuni 7, Lõuna-Eestis võib 10 kraadi lähedale tõusta.

Esmaspäeval madalrõhuvööndi mõju väheneb ja tõusva õhurõhu foonil on veel üksikuid vihmahooge, õhtu poole võib sekka ka lörtsi tulla. Tuul pöördub põhjakaarde, aga kas tugevneb, seda on veel vara öelda. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +4, Lõuna-Eestis kuni +8, päeval 3 kuni 8 kraadi.