Homme liigub madalrõhkkond Taani kohale ja selle idaserv ulatub üle Läänemere. Taevas on enamasti pilvine ja mõnes kohas poetab veidi vihma. Puhub kagutuul 5-10, saartel puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 8, päeval 5 kuni 9 kraadi.

Kolmapäeval tugevneb idapoolse kõrgrõhkkonna mõju. Üksikuis kohtades võib uduvihma tibutada, kuid suuremat sadu ei tule ja laiguti on ka selgemat taevast näha. Kagutuul öösel nõrgeneb ja päev tuleb juba mõõduka lõunakaare tuulega. Õhutemperatuur on öösel 2 kuni 6, päeval 5 kuni 8 kraadi.

Neljapäeval suureneb taas Taani rannikult madalrõhkkonna surve Läänemerele ning vastasseisus Venemaa kõrgrõhkkonnaga muutub kagutuul uuesti tugevamaks. Tihedam sadu meile ei jõua, vaid saartel võib veidi vihma tibutada. Lõunakaarest saabuv õhumass on suhteliselt soe. Õhutemperatuur on öösel 1 kuni 6, päeval 3 kuni 7 kraadi.

Reedel püsib Eesti kohal kahe rõhuala vastasseis ning kagutuul on ikka võrdlemisi tugev. Märkimisväärset sadu ei tule. Õhumass asendub pisut jahedamaga. Õhutemperatuur on ööpäevaringselt Lääne-Eestis +1 kuni +5, Tallinn-Pärnu joonest ida pool -3 kuni +1 kraadi.

Laupäeval jääb rõhkkondade vastasseis püsima ja kagutuul on öösel ikka veel võrdlemisi tugev. Lõunakaarest saabub niiskust, siin-seal sajab lörtsi ja vihma, idapoolsetes maakondades ka pisut lund, pärastlõunal taevas selgineb ja ilm on sajuta. Kagutuul jääb nõrgemaks. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, päeval 0 kuni -2, saartel ja läänerannikul ööpäevaringselt +1 kuni +4 kraadi.

Pühapäeval on Venemaa kõrgrõhuala mõjusam ja ilm on suurema sajuta ning mõõduka kagutuulega. Selgemat taevast on laialdasemalt ning õhutemperatuur langeb öösel -1 kuni -6 kraadini, vaid saartel kagutuulele avatud rannikul jääb üle 0 kraadi, päeval on 0 kuni -2, saarte rannikul ööpäevaringselt kuni +3 kraadi.

Esmaspäeval kandub läänepoolse madalrõhuala servast niiskust ja taevas kattub pilvedega. Suuremat sadu ei tule, kuid pärastlõunal siiski veidi lörtsi või vihma võib poetada. Puhub mõõdukas kagu- ja idatuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, päeval -1 kuni +1, saartel ööpäevaringselt 0 kuni +3 kraadi.