Esmaspäeval on Eesti Venemaa-poolne serv kaetud kõrgrõhualaga. Ida-Eestis taevas selgineb, Lääne-Eestisse võib pilvi lisanduda, aga sadu need tõenäoliselt ei too. Puhub mõõdukas kagu- ja lõunatuul. Õhutemperatuur on mandril öösel -2 kuni -7, päeval 0 kuni -2, saartel öösel -2 kuni +1, päeval kuni +3 kraadi.

Teisipäeval püsib idapoolse kõrgrõhkkonna väike ülekaal. Ilm on suurema sajuta, kuid üksikutes kohtades tuleb veidi lund, rannikul võib aga madalatest pilvedest lörtsi langeda. Lõunakaaretuul tugevneb väheke. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni -6, saartel ja läänerannikul -1 kuni +2, päeval on 0 kuni -2, saartel ja läänerannikul kuni +3 kraadi.

Kolmapäevane öö on kõrgrõhuala servas veel sajuta ja mõõduka lõunakaaretuulega. Õhutemperatuur on mandril 0 kuni -3, saartel ja läänerannikul 0 kuni +2 kraadi. Päeva peale toimub atmosfääris muutus: õhuvool pöördub läänekaarde ning lisandub niiskust. Pilvisus tiheneb ning pärastlõunal hakkab lund ja lörtsi sadama, rannikul tuleb ka vihma. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on -1 kuni +2 kraadi.

Neljapäeval jõuab Läänemere äärde madalrõhkkond, mis laieneb servaga üle Eesti ning toob meile nii lund, lörtsi kui ka vihma. Tuul idakaarest tugevneb. Õhutemperatuur on öösel sisemaal 0 kuni -3, saartel ja läänerannikul 0 kuni +3, päeval -1 kuni +3 kraadi.

Reedel madalrõhkkond kaugeneb ja selle järel jääb sajuhooge järk-järgult harvemaks. Tuul pöördub kirdesse ja põhja, võib üsnagi tugev olla. Õhutemperatuur võib taas langema hakata.