Homne öö toob mandril maha kerge lumekihi, mis päevaste soojakraadide (+1 kuni +5 kraadi) tõttu kauemaks maha ei jää. Saartel on öötundidel oodata vihma, temperatuur ulatub pimedal ajal -1 kuni +3 kraadini.

Uue nädala algus kaunistab maapinda nii vihma, lörtsi kui ka lumega - viimast saab näha küll vaid sisemaal. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +4, päeval +2 kuni +6 kraadi.

Teisipäeval sirutub päeval hetkeks üle Eesti kõrgrõhuhari, mis toob öisele vihmasajule vahelduseks harvenevad vihmasabinad ja väheke selgema taevalaotuse. Õhutemperatuur ulatub nii öösel kui ka päeval +1 kuni +6 kraadini.

Kolmapäevane öö on kuiv, ent valgetel tundidel jõuab Põhjamerelt Taani väinade kohale väle tsüklon, mis võtab suuna Läänemerele: merelt liiguvad üle Eesti ida-kirde suunas vihma-, mandril sekka ka lörtsipilved. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +4, päeval +1 kuni +5 kraadi.

Neljapäeval sajab jätkuvalt Eestis vihma, öösel tuleb üksikutes kohtades ka lörtsi. Pärastlõunal saju tõenäosus väheneb. Õhutemperatuur on öösel +1 kuni +5, päeval +3 kuni +7 kraadi.

Reede toob meieni juba muude päevadega võrdlemisi jahedad olud: õhutemperatuur on öösel ja päeval -1..+3 kraadi. Ilm on hetkese prognoosi kohaselt kõrgrõhkkonnast tingituna sajuta.

Tänased teeolud

Valdavalt on tänased teeolud üle riigi head - kui välja arvata Tallinna-Pärnu maantee ja Rakvere-Jõgeva vaheline teelõik, mis on märgitud portaalis Tark Tee libedaohtlikuks.