Homme jääb Läänemere ümbrust katma kõrgrõhuala, mida survestab põhja poolt madalrõhuala. Kahe rõhuala piirimail puhub tugev edelatuul, puhanguid on sisemaal 15, rannikul kuni 20 meetrit sekundis. Taevas on vaid õhukesi kõrgeid pilvi ja ilm kuiv. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5 kraadi, edelatuulele avatud rannikul kuni +3 kraadi, päeval +5 kuni +10 kraadi.

Neljapäeval madalrõhkkonna surve väheneb, kõrgrõhuala muutub mõjusamaks. Tuul nõrgeneb ning puhub edelast ja lõunast. Ilm on sajuta ja laialdaselt selge taevaga. Õhutemperatuur on öösel sisemaal veidi alla 0 kraadi, meremõjuga rannikul kuni +4 kraadi, päeval +6 kuni +11 kraadi.

Reede tuleb kõrgrõhkkonna lääneservas sajuta ilmaga. Öö on selge, päev pilvevöönditega, aga ka sajuta. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5 kraadi, rannikul kuni +2 kraadi, päeval +7 kuni +12 kraadi, jahedam on meremõjuga rannikul.

Laupäeva öö on kõrgrõhkkonna servas kuiv ja võrdlemisi selge taevaga ning nõrga lõunakaare tuulega. Päeval kandub põhja poolt mööduva madalrõhulohu piirest pilvi ja õhtu poole võib ka veidi vihma sadada. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +3 kraadi, päeval +7 kuni +12 kraadi, meremõjuga rannikul on jahedam.

Pühapäeval madalrõhulohk ühes vihma- ja lörtsihoogudega kaugeneb ja uus külmema õhuga kõrgrõhuala tugevneb. Tuul pöördub lõunakaarest põhjakaarde ja päeva peale tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +4 kraadi, päeval +2 kuni +7 kraadi ja kui madalrõhulohu eemaldumine aeglasemaks kujuneb, siis võib Kagu-Eestis veel üle +10 kraadi tõusta.

Tuleval esmaspäeval laieneb külma kõrgrõhkkonna serv üle Läänemere. Pilved hõrenevad ja ilm on sajuta. Öö on tugeva põhjatuulega, päev peaks pisut rahulikum tulema. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5 kraadi, päeval 0 kuni +4 kraadi.