Homme kaugeneb madalrõhkkond Barentsi merele ja selle järel ööks taevas selgineb. Puhub läänekaare tuul, öö hakul Virumaa rannikul loodetuul puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -4, rannikul kuni 2 kraadi. Päeval kandub madalrõhkkonna kauget edelaserva mööda meile pilvi, millest siin-seal lörtsi- ja lumehooge tuleb. Tuul puhub valdavalt läänest ja loodest ning ulatub puhanguti 12, Soome lahe ääres kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on 3 kuni 7 kraadi.

Pühapäeval liigub üle Eesti kõrgrõhuhari. Öö on enamasti selge taevaga ning nõrgeneva lääne- ja loodetuulega. Õhutemperatuur on -1 kuni -6 kraadi. Päeval lisandub läänevoolus niiskust ja pilvi ning õhtul võib lörtsi ja vihma sadada. Edelatuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel null kuni -4, rannikul kuni 3, päeval 3 kuni 8 kraadi.

Esmaspäev tuleb lõunapoolse kõrgrõhkkonna ning Skandinaavias ja Soomes ülekaalus oleva madalrõhkkonna piirimail tugeva edelatuulega. On nii selget taevast kui pilvevööndeid. Öösel võib kohati ka veidi vihma või lörtsi sadada. Õhuvool pöördub edelasse ja saabuvas soojemas õhumassis on õhutemperatuur öö nullkraadi ümbruses, saartel ja läänerannikul kuni 4, päeval 7 kuni 12 kraadi, meretuulega rannikul kuni 5 kraadi.

Teisipäeval liigub madalrõhkkond Skandinaaviast Soome poole ja selle lõunaserva mööda lisandub meile sooja ja päevaks ka niiskust ning üle Eesti liiguvad vihmapilved. Puhub võrdlemisi tugev edelatuul. Õhutemperatuur öösel 0 kuni 5, päeval 10 kuni 15, Kagu-Eestis võib veel kraad-kaks kõrgemale tõusta, meretuulega rannikul on kuni 7 kraadi.

Kolmapäeval madalrõhkkond kaugeneb ja öösel liigub üle Eesti kõrgrõhuhari. Ilm on sajuta ja selge taevaga. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Päeval liigub Skandinaavia põhjaossa madalrõhkkond ja selle lohk ühes vihmapilvedega üle Eesti. Edelatuul tugevneb. Õhutemperatuur öösel -1 kuni 2, saartel ja läänerannikul kuni 5, päeval 7 kraadist rannikul kuni 11 kuni 15 kraadini sisemaal.

Neljapäeval on eemalduva madalrõhulohu mõjul veel vihmahooge, õhtu poole võib sekka ka lörtsi tulla. Tuul pöördub loodesse ja on võrdlemisi tugev. Õhutemperatuur on öösel 2 kuni 7, päeval 5 kuni 10 kraadi.

Reedel kõrgrõhuharja mõjul taevas selgineb ja ilm on kuiv. Tuul nõrgeneb ja puhub läänekaarest. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni 4, päeval 4 kuni 9 kraadi.