Täna on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab hoovihma. Rannikul on paiguti udu. Puhub valdavalt läänekaare tuul 2-8, põhjarannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on 12 kuni 17, rannikul 7 kuni 11 kraadi.

Ööl vastu homset sajab hoovihma, kohati võib olla äikest. Mitmel pool, peamiselt rannikualadel, on udu. Puhub valdavalt läänekaare tuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on 3 kuni 7 kraadi. Homme päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab hoovihma, ennelõunal püsib kohati udu. Puhub muutliku suunaga tuul 1-6 m/s. Õhutemperatuur on 12 kuni 16, rannikul 7 kuni 11 kraadi.

Ööl vastu teisipäeva ja teisipäeva päeval on ilmaolud sarnased. Päevasel ajal kerkib õhutemperatuur kuni 16 kraadini, ent rannikul on kohati vaid 6 kraadi. Mitmel pool sajab hoovihma.

Öö vastu kolmapäeva on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Öö hakul puhub valdavalt põhjakaare tuul 2-8 m/s, Soome lahe ääres läänekaare tuul, pärast keskööd pöördub kõikjal läänekaarde. Õhutemperatuur on 2 kuni 7 kraadi.

Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaare 5-11, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on 10 kuni 15, rannikul kohati 7 kraadi. Järgmisel päeval pole samuti vihmasadu oodata. Sooja on kuni 14 kraadi.