Homme öösel sirutub kitsas kõrgrõhuvöönd üle Eesti. Taevas on selge ja tuul võrdlemisi nõrk ning õhk jahtub kiiresti, sisemaal langevad miinimumid 2 kuni 3 kraadini, meretuulega rannikul jääb temperatuur 10 kraadi lähedale. Päeval on eemalduva kõrgrõhuharja mõjul nii päikest kui pilverünki, millest mõni üksik võib ka lühiajalise vihmahoo anda. Läänekaare tuul on mõõdukas. Õhutemperatuur tõuseb 18 kuni 23 kraadini, rannikul on jahedam.

Neljapäeva öösel jõuab merelt madalrõhulohk. Saartelt liiguvad vihmahood mandrile ning edasi sisemaa suunas. Päeval kandub madalrõhulohk Peipsi poole. Lääne-Eestis pilved hõrenevad ja ilm on juba enamasti sajuta. Kesk- ja Ida-Eestis on pilvisem ning vihmahoogudega. Tuul pöördub saartelt alates loodesse ja põhja ning tugevneb läänepoolsetes maakondades puhanguti 12, saartel 15 m/s. Õhutemperatuur on pilvisemal ööl 6 kuni 11, päeval vahetub õhumass veidi jahedama vastu ja temperatuur on 11 kraadist meretuulega rannikul kuni 15 kuni 18 kraadini sisemaal.

Reedel laieneb Skandinaaviast kõrgrõhkkond servaga üle Läänemere ja selle mõju ka Eestile suureneb. Öösel võib olla vihmahooge veel Lõuna-Eestis ja Peipsi ääres, päev on suuremal osal sajuta. Üksnes Kagu-Eestis on väike hoovihma võimalus. Tuul puhub põhjakaarest ja on puhanguline. Õhutemperatuur on öösel 4 kuni 9, päeval 14 kuni 19, meretuulega rannikul kuni 12 kraadi.

Laupäeval püsib Skandinaavia ja Soome kohal kõrgrõhkkonna ülekaal, samal ajal avaldab Lõuna-Venemaa poolt survet madalrõhuala. Kahe rõhuala vastasmõju tõttu puhub võrdlemisi tugev põhja- ja kirdetuul. Tihedamad pilved ja sadu tõenäoliselt Eestini veel ei jõua ning ilm püsib laialdaselt päikeseline. Õhutemperatuur on öösel 6 kuni 11, päeval 17 kuni 21, meretuulega rannikul kuni 12 kraadi.

Pühapäeval püsib Põhja-Skandinaaviat katva kõrg- ja Lõuna-Venemaal pöörleva madalrõhkkonna vastasseis ning kirdetuul on jätkuvalt tugev. Sajupilvede piir jääb tänaste andmete põhjal Venemaa aladele, kuid see vajab järgnevatel päevadel kindlasti täpsustamist. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 12, päeval 16 kuni 20, meretuulega rannikul kuni 13 kraadi.

Esmaspäeval tugevneb uuesti kõrgrõhkkonna mõju. Taevas selgineb ja kirdetuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 5 kuni 10, päeval 17 kuni 22, meretuulega rannikul kuni 13 kraadi.