Homme oleme jätkuvalt väheaktiivses madalrõhuvööndis. Mitmel pool sajab hoovihma ja on äikest, õhtuks sajuvõimalus väheneb. Puhub nõrk muutliku suunaga tuul. Õhutemperatuur on öösel 14 kuni 19, saartel ja läänerannikul 12 kuni 14, päeval 25 kuni 30, rannikul 16 kuni 22 kraadi.

Reedel jõuab Norra merelt Skandinaaviasse kõrgrõhuala, mis laieneb ida suunas. Baltimaad aga jäävad veel ebapüsiva sooja õhumassiga madalrõhuvööndisse. Öö esimene pool on olulise sajuta, kuid pärast südaööd sajab juba mitmel pool hoovihma ning päeval on sajuhooge pea kõikjal, püsib äikeseoht. Tuul pöördub idakaarde veidi tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 14 kuni 20, päeval 21 kuni 27, meretuulega rannikul 17 kraadi ümber.

Laupäeval jätkab kõrgrõhuala Skandinaavia ja Soome põhjaosa kohal tugevnemist ja laieneb oma lõunaservaga aegamisi Eestisse. Öösel sajab mitmel pool hoovihma ja on äikest, päeval taanduvad hoovihma- ja äikesepilved aeglaselt lõuna poole ning õhtuks taevas Põhja-Eestis selgineb. Idakaare tuul tugevneb veelgi ning päeval ulatuvad kirde ja idatuule puhangud 13, põhjarannikul 15 m/s. Õhutemperatuur on öösel 13 kuni 19, päeval 19 kuni 24 kraadi, põhjarannikul 15 kuni 17 kraadi.

Pühapäeval oleme kõrgrõhuala lõunaservas. Öösel sajab veel Lõuna-Eestis hoovihma, on äikeseoht, päev tuleb sajuta. Ida ja kirdetuul on jätkuvalt mõõdukas, rannikul tugev. Õhutemperatuur on öösel 10 kuni 15 kraadi, päeval 18 kuni 23, rannikul kohati 15 kraadi.

Esmaspäeval nihkub nõrgenev kõrgrõhuala üle Eesti ja Läti Venemaale. Kohati võib veidi hoovihma sadada. Puhub mõõdukas idakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 8 kuni 13, rannikul kuni 15, päeval 18 kuni 24 kraadi.

Teisipäeval, jaanilaupäeval laieneb Saksamaa kohalt kõrgrõhuhari üle Läänemere ja Eesti. Vihmavõimalus on Eestis väike. Puhub nõrk muutliku suunaga tuul. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 12, rannikul kuni 15, päeval 20 kuni 25, rannikul kohati 17 kraadi.

Kolmapäeval, jaanipäeval on Baltimaade kohal kõrgrõhuala kirdeserv. Ilm on valdavalt sajuta. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 8 kuni 12, rannikul kuni 15, päeval 20 kuni 25, rannikul kohati 17 kraadi.