Ilmateenistuse prognoosis seisab, et täna on päevasel ajal oodata sooja kuni 20 kraadi. Sajab vihma, püsib äikeseoht, pärastlõunal lääne poolt alates taevas selgineb ning sajuhood lõppevad.

Pühapäeval jääb madalrõhkkond meist eemale ja õhurõhk tõuseb. Öö esimesel poolel sajab Ida-Eestis veel kohati hoovihma, kuid päev tuleb olulise sajuta. Tuul pöördub läänekaarest lõunakaarde ja üsna tasane. Õhutemperatuur on päeval 18 kuni 23 kraadi.

Esmaspäeval läheneb merelt järjekordne madalõhulohk. Selle kiiret liikumist itta takistab Venemaa kõrgrõhuala. Tõenäoliselt osutub madalrõhulohk aktiivsemaks ja vallutab päeval ka Eesti mandriosa. Öö on sajuta, hommikuks Hiiu-ja Saaremaale jõudnud vihmasaju vöönd liigub aeglaselt üle Mandri-Eesti Peipsi suunas. Puhub mõõduka tugevusega kagu- ja idatuul, pärastlõuna pöördub tuul edelasse ja läände. Sooja on päeval 18-23 kraadi, Ida-Eestis kuni 25 kraadi.

Teisipäeval on ilm madalrõhulohus sagedaste vihmahoogudega, on ka äikest, alles pärastlõunal Lääne-Eestis ilm paraneb. Tuul on nõrk. Õhutemperatuur on kuni 23 kraadi.

Kolmapäevaks jõuab madalrõhkkond Skandinaavia lõunaossa ja selle edelavoolus saabuv lohk transpordib meile uue portsu soojemat ja niiskemat õhku. Öösel sajab kohati hoovihma, päev tuleb vihmahoogude ja äikesega ning kohati võib sadu olla tugev. Öösel lõunakaare tuul tugevneb, päeval ulatuvad lõuna- ja edelatuule puhangud rannikul 15 m/s. Õhutemperatuur kerkib päeval kuni 22 kraadini, Ida-Eestis enne sadu kuni 25 kraadi.

Neljapäeval liigub madalrõhkkond Skandinaavia keskosa kohale ja meil selle kaguservas tuleb ilm taas sagedaste hoovihmadega. Edelatuul on tugev. Õhutemperatuur üle 22 kraadi ei kerki. Reedeks liigub madalrõhkkonna kese Soome kohale ja selle lõunaserv katab Eesti. Aeg-ajalt sajab vihma. Esiti edelast puhuv tugev tuul pöördub päeval saartel loodesse ja tugevneb veelgi. Õhutemperatuur on päeval kuni 20 kraadi.