Kuigi ka pühapäev on käesolevale nädalale kohaselt meeldiva ilmastikuga, võib homme tunda juba kerget langust pügalate näol - päeval ulatuvad termomeetrinäidud 19-22 kraadini. Säärane pööre võib olla tingitud tugevnevast kagu- ja idatuulest, mis surub peale ühes Kesk-Euroopa kandist läheneva madalrõhkkonnaga.

Kollane täpp kaob varju esmaspäeva hommikupoolikul, mil Lõuna-Eesti saab pihta esimeste pilvemassidega. Päevasel ajal jõuab lõunakaarest meie territooriumini ka pisitasa Põhja-Eestisse edasikanduv vihmasadu. Temperatuur jääb 15-19, Lõuna-Eestis sajupilvede all aga 13 kraadi kanti.

Teisipäeva öösel liigub madalrõhulohk Põhja-Eesti kohale, päeval on riigi põhjaservas oodata ka sajuhooge. Lõuna-Eestis on seevastu taevas juba tolleks ajaks väheke selgem. Õhutemperatuur jääb päeval 14 kuni 18 soojakraadi vahele.

Seejärel lendab Eestile peale Venemaalt sugenev kõrgrõhkkond. Pilvede kiht on õhuke, sadu pole, ent temperatuurid jäävad samaks: päeval on oodata 14 kuni 18 kraadi sooja.

Sellele vastukaaluks domineerib järgmisel päeval aga õhurõhkude võimuvõitluses uus madalrõhkkond, mis saabub Läänemere lõunavete kohale ning toob kaasa tugeva idatuule. Suurt sadu ilmselt oodata pole, ent pisemateks vihmasabinateks tasub vihmavari valmis hoida küll. Temperatuur ulatub 14 kuni 19 kraadini.

Reedene päev toob juba rohkem vihmahooge ning taevasse lisandub pilvi. On oodata võrdlemisi tugevat ida- ja kagutuult. Õhutemperatuur ulatub päeval taaskord 14 kuni 19 kraadini.