Homme taandub Venemaa kõrgrõhkkonna serv Eesti idapiiri taha, sest Skandinaavia lõunaossa jõuab juba uus madalrõhkkond. See on aga võrdlemisi rahumeelne, üksnes öösel on saartel kagutuule puhanguid 15 m/s, hommikuks tuul juba nõrgeneb. Vihmasadu laieneb üle maa. Päeval liigub sajuvöönd edasi ida poole ning Lääne-Eestis muutub taevas selgemaks. Tuul pöördub läänekaarde ja on sisemaal nõrk, rannikul mõõdukas. Õhutemperatuur on öösel 5..10, rannikul on kuni 13, päeval 12..14°C.

Esmaspäevaks koondub madalrõhkkond Skandinaavia kohale, aga ulatub servaga Läänemerele. Tihedam sajuvöönd eemaldub, aga selgemat taevast on vaid laiguti, sest õhk on ikka võrdlemisi niiske, tuul raugeb ega aita ka pilvekihti hajutada. Nõrga vihma võimalus on üksikuis paigus. Õhtu poole võib aga laialdasemalt vihma piserdada. Õhutemperatuur on öösel 3..9, maapinnal võib 0°C lähedale langeda, rannikul on kuni 12, päeval 10..13°C.

Teisipäevaks kandub madalrõhkkond üle Läänemere ja vihmapilved laienevad öösel üle Eesti. Tuul on tänastel andmetel nõrk. Päeva peale kaugeneb keeris Venemaa poole ja selle järel on meil vihmahooge. Tuul pöördub põhjakaarde. Võib jõuda jahedam õhumass ja õhutemperatuur langeb öösel 4..9, rannikul on kuni 11, päevasooja 9..13°C.

Kolmapäev võib üsna kõledaks kujuneda. Kui põhja poolt tugevnev kõrgrõhkkond tuule kirdesse pöörab ja ööks taevas selgineb, siis langeb temperatuur õhus 1..6, maapinnal alla 0°C, rannikul on kuni 11°C. Päeval laieneb Poola kohalt läheneva madalrõhkkonna pilvekiht Eesti kohale laieneb, aga sadu veel ei jõua. Õhutemperatuur on pilvise taeva all 9..12°C. Kõledust lisab tugevaks tõusev kirdetuul.

Neljapäeval jääb Eesti tõenäoliselt kahe rõhuala piirimaile - Skandinaaviast ulatub Läänemerele kõrgrõhkkond, Kesk-Euroopast aga sirutub põhja poole madalrõhkkonna serv. Taevas võib küll üsna pilvine olla, aga vihma sajab vaid üksikuis paigus. Kirdetuul on tõenäoliselt ikka tugev. Õhutemperatuur on öösel 4..9, rannikul on kuni 11, päeval 9..12°C.

Reedel laieneb kõrgrõhkkonna serv Eesti kohale ja kannab meile külmemat õhku. Ilm on sajuta. Kirdetuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 0..+5, maapinnal alla 0°C, rannikul 10°C ümber, päeval 8..11°C.