Ilmateenistuse nädalaprognoosis seisab, et homme jääb Eesti Venemaa kõrgrõhkkonna ja Läänemerele ulatuva madalrõhkkonna piirimaile. Lõunakaarest lisandub niiskust ja Eesti kohale nihkub vihmapilvede vöönd. Kord siin, kord seal pudeneb vihma, aga sadu on enamasti nõrk. Alles õhtul jõuab merelt tihedam sajuala. Tuul puhub kagust ja lõunast, päeval pöördub edelasse ning jääb pärastlõunal nõrgemaks. Õhutemperatuur on öösel 8 kuni 12, päeval 10 kuni 14 kraadi.

Kolmapäeva öösel on suurem ülekaal madalrõhkkonnal, mille lohk ühes tihedate sajupilvedega liigub üle Eesti. Päev on selle järel heledama taevaga ja saju võimalus on väiksem. Lõunakaare tuul on tugev eelkõige saartel ja läänerannikul, aga tuuline on ka sisemaal. Õhumass vahetub veidi jahedama vastu ja temperatuur langeb öösel sisemaal 5-6 kraadini, rannikul on kuni 11 kraadi, päeval 10 kuni 12 kraadi.

Neljapäeval jõuab Norra lõunaossa uus madalrõhkkond ja liigub piki Skandinaaviat edasi Lapimaa suunas ning selle serva mööda kandub üle mere sajupilvi. Öösel sajab vihma laialdaselt, siiski Lõuna-Eestis on vaid üksikute sabinate võimalus, päeval saab vihma põhiliselt Lääne-Eesti. Edela- ja lõunatuul on tugev kuni õhtuni, siis jääb veidi rahulikumaks. Õhutemperatuur on öösiti 5 kuni 9, rannikul kuni 11 kraadi, päeval 9 kuni 13 kraadi.

Reedel madalrõhkkonna mõju veidi väheneb ja sajuhooge on hõredamalt. Tuul puhub läänekaarest ja on tänastel andmetel üsna rahulik. Õhutemperatuur on öösel 4 kuni 9, päeval 9 kuni 11 kraadi.

Laupäeval liigub üle Eesti kuivema ja jahedama ilmaga kõrgrõhuhari. Öö on tõenäoliselt ka nõrga tuulega ning laseb õhutemperatuuril 0 kraadi lähedale ja pisut allagi langeda. Päeval aga läheneb Skandinaaviast uus madalrõhkkond ja tõstab lõunatuule tugevaks. On oodata vihmasadu, õhutemperatuur tõuseb 5 kuni 10 kraadini.

Ööl vastu pühapäeva riivavad Eestit madalrõhulohu sajupilved, päeval peaks vihmahooge hõredamalt olema. Lõunakaare tuul võib jõulisema protsessi korral tugevneda. Õhutemperatuur on öösel 2 kuni 7, rannikul kuni 10, päeval 7 kuni 10 kraadi.