Esmaspäeval Eesti kohale laienenud madalrõhkkonna serva mööda jõudnud sajusse tuleb päeva peale väike paus. Õhutemperatuuri tõus jätkub: saartel ja läänerannikul –1...3, mandri sisealadel –5...–1 kraadini. Õhtul läheneb Lõuna-Rootsist uus madalrõhkkond, selle tihe lörtsisadu jõuab saartele ning laieneb hilisõhtul juba mandrile ja muutub lumisemaks. Lõuna- ja kagutuul tõuseb tugevaks, rannikul 14, saartel 17, vastu Läänemerd üle 20 m/s.

Riigi ilmateenistus hoiatab, et teisipäeval on liiklustingimused kesise nähtavuse, teedele kuhjuva lume ja libeduseohu tõttu väga halvad!

Teisipäeva öösel liigub madalrõhkkond Botnia lahe äärde ja selle kaguservas puhub meil öösel jõuline kagu- ja lõunatuul, puhanguti sisemaal 15, rannikul 18, saartel 23, vastu Läänemerd 25 m/s. Lumesadu laieneb üle mandri, tuiskab, Lääne-Eestis sajab ka lörtsi, Saaremaa ja Hiiumaa rannikul ka vihma. Õhutemperatuur on Lääne-Eestis –2...2, ida pool 0...–5 kraadi. Päeval sajab aeg-ajalt lund, saartel ja läänerannikul sekka ka lörtsi, tuiskab. Väga tugev kagu- ja lõunatuul annab pärastlõunal veidi järele. Õhutemperatuur on saartel ja läänerannikul –1...1, sisemaal 0...–4 kraadi.

Kolmapäeval koondub madalrõhkkond Läänemerele ning selle idaservas sajab meil aeg-ajalt lund ja tuiskab. Puhub tugev kagu- ja idatuul. Õhutemperatuur on ööpäeva jooksul saartel –1...1, mandril –1...–6 kraadi, pärastlõunal langeb.

Neljapäeval kaugeneb madalrõhkkond Poola, hiljem Ukraina kohale, samal ajal tugevneb Skandinaavia ja Soome kohal kõrgrõhuala. Nende kahe piirimail algab idakaarest külma sissetung. Õhutemperatuur langeb öösel hommikuks Lääne-Eestis –3...–8, ida pool –9...–14 kraadini, ennelõunal püsib samades piirides, pärastlõunal langeb. Enesetunde muudab veelgi kõledamaks võrdlemisi tugev ida- ja kirdetuul. Kerget lund sajab kohati.

Reedel laieneb Põhjamaid katva kõrgrõhkkonna serv Eesti kohale. On veel üksikute lumehoogude võimalus. Kirdetuul jääb nõrgemaks. Õhutemperatuur langeb hommikuks lääne pool –8...–14, Pärnu-Rakvere joonest –15...–20 kraadi, päeval tõuseb vaid paari-kolme kraadi võrra.

Laupäev on kõrgrõhkkonna servas üksikute lumehoogudega. Tuul pöördub põhjakaarde ja on võrdlemisi nõrk. Õhutemperatuur on öösel põhja pool –8...–13, Lõuna-Eestis –15...–20, päeval –5...–10, ennelõunal Kagu-Eestis kuni -14 kraadi.