Ööl vastu homset madalrõhkkond eemaldub, kuid päeval läheneb Läänemere lõunavete poolt uus ja jätkub võrdlemisi niiske õhumassi liikumine üle Eesti. Öösel tuleb lund lisaks enam Eesti lääne- ja põhjaosas, keset päeva on sajuhooge hõredamalt, õhtul jõuab Liivi lahe ümbrusse uus lumepilvede kogum ning laieneb edasi mandrile. Tuul puhub algul läänekaarest, hiljem pöördub lõunasse ja kagusse ning tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni -8, selgineva taeva korral langeb -10 kraadi ümbrusse, päeval -2 kuni -6 kraadi.

Kolmapäeva öösel liigub väike madalrõhkkond üle Eesti ja aeg-ajalt sajab lund. Päeval madalrõhkkond eemaldub ja sajuhooge on hõredamalt. Tuul puhub öösel lõunakaarest, päeval pöördub läänekaarde, õhtul põhja. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni -9, selgineva taeva all võib alla -10 kraadi langeda, päeval on -2 kuni -7° kraadi.

Neljapäeval on tõusva õhurõhu foonil vaid rannikul veel üksikuid lumehooge. Puhub võrdlemisi tugev põhjakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -5 kuni -10, kohati kuni -13, päeval -4 kuni -9 kraadi.

Reedel (5.02) tugevneb Norra mere kohal võimas kõrgrõhuala, samal ajal koondub Venemaa põhjaalade kohale madalrõhkkond. Kahe rõhuala piirimail valgub kirdevoolus arktiliste merede kohalt väga külm õhumass üle Soome. Läänemere ääres jätkub õhurõhu tõus ja kõrgrõhkkond laieneb Eesti poole. Meil võib üksikutes kohtades kerget lund sadada. Põhjakaare tuul on mõõdukas, rannikul pisut tugevam. Õhutemperatuur on öösel -7 kuni -12, selgineva taeva korral langeb -15 kraadi lähedale, päeval -5 kuni -10 kraadi.

Laupäev on kõrgrõhkkonna servas suurema sajuta, mõõduka põhjakaare tuulega ja külm. Õhutemperatuur on öösel -9 kuni -14, selgineva taeva korral langeb -19 kraadini, päeval -7 kuni -12 kraadi.

Pühapäeval jätkub kõrgrõhkkonna mõjul talviselt. Kui Venemaa madalrõhkkonna servast niiskust lisandub, siis mõnel pool sajab nõrka lund. Põhjakaare tuul võib Läänemere ääres pisut tugevamaks tõusta. Õhutemperatuur on öösel -7 kuni -12, selgineva taeva korral langeb -15 kraadi ümbrusse, päeval -5 kuni -10 kraadi.

Esmaspäeval katab arktiline külm kõrgrõhuala kogu Põhja-Euroopa. Õhk muutub ka Eestis kuivemaks ja saju võimalus on väike. Tingimused taeva selgimiseks on soodsamad ja kui tuul nõrgeneb, siis muutub ilm krõbedamaks. Õhutemperatuur on öösel pilvisema taeva korral -9 kuni -14, selgineva taeva all langeb -20 kraadi lähedale, päeval -8 kuni -13 kraadi.