Sademeid on oodata täna Riigi Ilmateenistuste andmetel ka Põhja-Eestis - vihmavarjud tuleb avada nii Harju- kui ka Lääne-Virumaal.

Ilmateenistus märkis Lääne-Eestis saju tõenäosuseks 25-50%, Kesk- ja Ida-Eestis aga lausa kuni 75%.

Läänekaarest puhuv tuul jääb täna üle Eesti tagasihoidlikuks, ulatudes sisemaal 2-7 meetrit sekundis, rannikul aga 3 kuni 8 meetrit sekundis. Puhanguti võivad tuuleiilid ulatuda kuni 12 meetrini sekundis.

Temperatuur püsib üle Eesti üsnagi ühtlane, varieerudes paiguti 22-26 kraadi vahel. Jahedam on olla peamiselt rannikualadel. Lainete kõrgus ulatub täna 0,2 kuni 0,6 meetrini.

Esmaspäev

Hoovihma võimalus on homme ka Pärnus ja Ida-Eestis. Lääne-Eestis on šanss jääda vihma alla 25%, Ida-Eestis aga 25-50%. Puhumas on valdavalt mõõdukas lääne- ja loodetuul. Õhutemperatuur öösel 11 kuni 15, rannikul kuni 17. Päeval ulatuvad pügalad aga 20 kuni 26 kraadini.

Teisipäev

Sajuvõimalus näib hetkeseisuga madal. Puhumas on küll nõrk muutliku suunaga tuul, mis võib öötundidel olla põhjarannikul veidi tugevam. Õhutemperatuur jääb öösel 11 kuni 15, rannikul kuni 17 kraadi piiresse. Päeval on oodata temperatuuri jäämist vahemikku 20 kuni 26 kraadi.

Kolmapäev

Läänesuunast jõuab meieni kõrgrõhuala serv. Niiskust on meil õhus veel siiski palju, mistõttu arenevad mõnel pool hoovihmapilved - seda nii kesknädalal kui ka neljapäeval. Õhumass Eesti kohal on aga soe. Öö on sajuta, päeval sajab kohati hoovihma. Tuul võtab päeval duuna põhjakaarde, kuid ei ole kuigi tugev. Õhutemperatuur öösel 10 kuni 15, rannikul kuni 17 kraadi. Päeval on oodata 22 kuni 27, saarte läänerannikul 20 kraadi sooja.

Neljapäev

Kohati võib sajada vihma. Põhjakaarest puhuv tuul on tasane, tugevamaid puhanguid võib tunda vaid rannikul. Õhutemperatuur öösel 13 kuni 17, päeval 23 kuni 27 kraadi. Rannikul on oodata sooja kohati vaid 20 kraadi.

Reede

Ilm tõotab tulla sajuta. Õhutemperatuur öösel 10 kuni 15, rannikul kuni 17 kraadi. Päeval on oodata pügalaid ulatumas 24 kuni 28, rannikul kohati 20 kraadini.