Ilmateenistuse teatel on ilm hommikul kõrgrõhuharja mõjul selge ja minimaalne õhutemperatuur langeb sisemaal 5 kraadi ümbrusse, rannikul jääb 15 kraadi lähedale. Päeval areneb pilverünki, aga suuremat sadu neist ei tule, üksik üürike rabin siiski välistatud pole (saju tõenäosus alla 25%). Tuul on nõrk ja muutliku suunaga, õhtu poole enam kirdest. Õhutemperatuur tõuseb kuni 22 kraadini.

Ilus tuleb ka reede, kui kõrgrõhuala koondub Skandinaavia ja Soome kohale, seda lõuna poolt läheneva madalrõhkkonna survel. Tihedamad pilved meile siiski veel ei jõua ja ilm püsib sajuta (saju tõenäosus alla 25%), üksnes õhtupoolikul võib Eesti lõunaserv pilvisemaks muutuda. Ida- ja kirdetuul tugevneb. Selge ööga jahtub õhk sisemaal alla 10 kraadi, päevased maksimumid tõusevad kuni 24 kraadini, idakaare tuulele avatud rannikul pisut alla 20 kraadi.

Laupäeval liigub madalrõhkkond edasi Läänemere lõunavete kohale ja selle survel paisub ida- ja kirdetuul meil väga tugevaks, puhanguid on 15, Soome lahel ja põhjarannikul kuni 20 m/s. Pilvemass kandub Eesti kohale ning Lõuna-Eestist alates hakkab vihma sadama, sadu levib edasi põhja poole ja laieneb päevaks üle maa (saju tõenäosus 75-90%). Öine õhutemperatuur jääb 10 kraadist kõrgemale, rannikul üle 15 kraadi, päeval on sajupilvede all 16..20 kraadi, õhtu poole võib Lõuna-Eestis paar kraadi kõrgemale tõusta.

Pühapäeval liigub madalrõhkkond Läänemerelt edasi Skandinaavia kohale ja selle lohk ühes tihedamate vihmapilvedega öösel eemaldub (öösel saju tõenäosus 50-75%) ning päeval vaheldub päike pilverünkadega ja sajuhooge on vaid mõnes üksikus kohas. Lõunakaarest jõuab soojem õhumass, öine õhutemperatuur 15 kraadi ümber, päevane tõuseb 20..25 kraadini. Tugev tuul hommikuks nõrgeneb ja pöördub läänekaarde. Õhtul algab taas kagu- ja idatuule tugevnemine, sest Läänemere lõunavete kohalt läheneb uus madalrõhkkond.