Homme on ilm endiselt vihmane, sest pärast keskööd jõuab saartele uus madalrõhulohk ühes vihmahoogudega. Sajust on tõenäoliselt säästetud vaid Ida-Eesti. Mitmel pool lubatakse ka äikest. Õhutemperatuur on öösel 10 kuni 16, päeval 15 kuni 20 kraadi.

Neljapäeval on samuti tihedaid vihmahooge oodata, madalrõhkkond liigub Põhjalahelt veidi edasi põhja suunas. Lisaks on neljapäevane ilm tuuline – lõuna-ja edalatuul püsib tugev ja nõrgeneb alles pärastlõunal. Õhutemperatuur püsib mõlemal päeval 15 kuni 20 kraadi juures.

Ka nädalalõpp ei tõota päikselisemat ilma. Reede on küll veidi kuivem, kuna madalrõhkkond Lapimaal eemaldub. Selle lõunaservas sajuhood jätkuvad, kuid öösel on neid vaid üksikuid ja päeval on sajuhood nõrgemad ja harvemad.

Laupäeval ühinevad Lapimaalt põhja suunas eemalduv ja nõrgenev madalrõhuala ning piki Venemaad lõunast põhja poole liikuv madalrõhkkond ja moodustavad ühtse madalrõhuvööndi, mille lääneserv katab Baltimaad. Mitmel pool Eestis on seetõttu oodata vihma. Ka temperatuur hakkab tasapisi langema, ulatudes 16 kuni19 kraadini.

Pühapäeval ja esmaspäeval tugevneb Skandinaavia kohal kõrgrõhuala, kui sellel napib jõudu Venemaa kohal oleva madalrõhuala tõrjumiseks. Nii on ilm jätkuvalt vihmane, tuul on mõõduka tugevusega.

Teisipäeval saavutab ülekaalu kõrgrõhuala idaserv, aga madalrõhuala läheduse sajab ikka hoovihma. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 12, rannikul kuni 15, päeval 14 kuni 18 kraadi.