Täna suureneb Läänemere lõunavete poolt madalrõhkkonna surve veelgi ja jätkub ida- ja kirdetuule tugevnemine. Kõrgrõhkkond tõmbub Lapimaa kohale, aga hoiab oma servaga meie ilma ikka suurema sajuta. Jaheda õhumassi temperatuur on öösel pilvekihiga kaetud taeva all plusspoolel, selgemate tundide jooksul langeb 2 kraadi lähedale ja maapinnal sel juhul 0 kraadi ümbrusse. Päeval on idakaare tuule kaasabil selgimiste tõenäosus suurem saartel ja rannikul ning õhusoe tõuseb siis 13 kraadini, pilves taeva korral jääb 10 kraadi ümbrusse.

Laupäeval püsib Põhja-Euroopa kohal oleva kõrgrõhuala ja lõuna poolt survet avaldava madalrõhuala vastasseis. Ida- ja kirdetuul on ikka tugev. Tuule tugevnemine loob soodsamad tingimused laiguti pilvede hajumiseks. Õhuvool kannab kirde poolt külma juurde, öö on hallaohuga, päevane temperatuurifoon kerkib 9..13 kraadini.

Pühapäeval tugevneb nii Euroopa põhjaaladel valitsev kõrgrõhuala kui lõunapoolne madalrõhuala ning kahe rõhuala piirimail puhub Eestis ikka tugev kirdetuul, mis ei vaibu veel ka esmapäeval. Taevas võib üsna halliks jääda ja esmapäeval võib Eesti põhjaosas ka veidi vihma sadada. Kirdevoolus lisanduvas külmas õhumassis on öösel hallaoht suur, päevasooja ülempiir jääb 10..12 kraadi lähedale.

Teisipäeval madalrõhkkond veidi taandub ja kõrgrõhkkonna mõju tugevneb. Tugevamat kirdetuult on veel põhiliselt põhjarannikul. Suuremat sadu ei tule, kuid põhjarannikul võib veidi vihma sadada. Öö on õhus nappide plusskraadide ja maapinnal hallaohuga, päevane temperatuurifoon jääb valdavalt alla 10 kraadi.

Kolmapäeval kõrgrõhkkonna mõju tasapisi väheneb ja kohatiste vihmahoogude võimalus suureneb ning seda eelkõige Eesti põhjapoolses osas. Tuul vaibub, aga ilm on endiselt väga kõle.

Neljapäev on veel samuti väga jahe ja hallaoht on suur. Öö on eemalduva kõrgrõhuvööndi mõjul rahulik, päeval läheneb lääne poolt madalrõhkkond ja lõunatuul tõuseb tugevaks. Suuremat sadu veel ei tule.