Täna öösel liikus madalrõhkkond Läänemere põhjaosa kohale ja tihe vihmasadu laienes üle Eesti. Jätkuvalt puhub tugev kagutuul, esineb puhanguid 14, saartel 18, öö hakul kuni 21 meetrit sekundis. Tugeva kagu-, lõuna tuule tõttu väljastaski Ilmateenistus tänaseks esimese taseme hoiatuse Ida-Viru, Lääne, Hiiu ja Saare maakondadele.

Õhutemperatuur on 4..9, rannikul jääb 10 kraadi ümbrusse. Päeval venib madalrõhuala vööndina üle Saaremaa kagusse. Taevas jääb küll pilviseks, aga suurem osa sajust eemaldub ja vaid üksikuis paigus võib veidi vihma tibada. Tuul veidi nõrgeneb. Õhutemperatuur tõuseb Ida-Eestis 10 kraadi lähedale, läänepoolsetes maakondades 13 kraadini.

Laupäeva ööks tuleb madalrõhuvöönd Eesti kohale ja uus sajupilved laienevad Lääne-Eestist idapoolsetesse maakondadesse. Päeval kandub madalrõhuvöönd Peipsi taha, saartel on sajuhooge vähe, mandril ennelõunal veel laialdaselt, pärastlõunal saju tõenäosus kõikjal väheneb. Tuul pöördub lõunakaarest järk-järgult läände ja loodesse ning muutub siis puhanguliseks. Öine miinimum jääb 5 kraadi ümbrusse, päevasooja ida pool 9..12, Lääne-Eestis kuni 14 kraadi.

Pühapäev tuleb tõusva õhurõhu foonil selgemaks tõmbuva taeva ja kohatiste vihmahoogudega, mille tõenäosus on suurem Eesti idaservas. Loode- ja põhjatuul on öösel veel mõõdukalt tugev, päeval nõrgeneb. Öine miinimum jääb 5 kraadi lähedale, päevasoe kerkib 10..12, Lääne-Eestis päikese kaasabil kuni 15 kraadini.