Ilmateenistus andis teada, et öösel jõuab Saaremaale ja Liivi lahe ümbrusesse lumesadu, mis laieneb vastu hommikut edasi Lõuna-Eesti kohale, paiguti tuiskab.

Hommikuks lisandub Saaremaal orienteeruvalt kuni 3 sentimeetrit lund, mandri lõunaossa kuni sentimeeter. Öö jooksul pilvkate lääne poolt aegamisi tiheneb, selgema taeva all on üsna külm. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7, pärast keskööd pöördub itta ja kirdesse ning tugevneb saartel 8-13, puhanguti 16, hommikul kuni 21 m/s.

Õhutemperatuur on -8 kuni -14, selgema taeva all kohati kuni -17, saartel ja tuulele avatud rannikul -2 kuni -7 kraadi.

Homme päeval laieneb lumesadu Lõuna-Eestist aeglaselt põhja poole, tuiskab. Sadu on tihedam saartel ja mandri lõunaosas. Hilisõhtuks tuleb lisaks 2-7 sentimeetrit lund, suurem osa sellest just lõuna pool. Kirde- ja idatuul puhub saartel ja rannikul kohati 17-22 m/s. Tuuline on ka mandril. Lumesajus ja tuisus on nähtavus piiratud ja liiklustingimused halvad.

Ööl vastu reedet annavad jätkuvalt tooni lumesadu ja tuisk. Sadu on tihedam Lõuna-Eestis.

Maaleht kajastas täna, et nädalavahetusel jääme Põhja-Euroopa kohal tugevneva kõrgrõhuala mõjusfääri, mistõttu on oodata pilvede hõrenemist ning tuule nõrgenemist. Mis puutub temperatuuri, siis kulminatsioon saabub pühapäeva õhtul, kui arktiline õhumass katab Mandri-Eesti. Õhutemperatuur langeb selge taeva all –20 kraadist madalamale. Saari kaitseb külma eest plusskraadides Läänemeri.