Ilmateenistuse meteoroloogiajaamadest mõõdeti varahommikul alla 26 kraadi külma veel Otepääl, Viljandis, Valgas ja Võrus. Tallinnas langes temperatuur 18,6 kraadini.

Täna laieneb põhja poolt kõrgrõhuvöönd Eesti kohale. Keskööni oli saju võimalus õige väike, siis muutusid taas tingimused soodsamaks Soome lahe kohal arenevate pilvede jõudmiseks põhjarannikule ning päevalgi sajab Eesti põhjaosas vahetevahel lund. Öösel oli ilm pakaseline, õhutemperatuur langes 17..22, kohati Kesk-Eestis 26 kraadi lähedale. Täna päeval on saartel ja põhjarannikul 7..12, sisemaal jääb alla 15 kraadi.

Kolmapäeval tugevneb kõrgrõhuvöönd üle ja ilm on suurema sajuta. Tuul on võrdlemisi nõrk. Selgineva taeva all langevad öised miinimumid 20 kraadi lähedale, Lääne-Eestis ja põhjarannikul on veidi leebem, päeval tõuseb saartel ja läänerannikul 5..9 kraadini, mandri sisealadel jääb –10..16 kraadi piiresse.

Neljapäeval hoiab kõrgrõhuala ikka suurema saju eemal. Läänemerele laieneva madalrõhuala survel tõuseb kagutuul tugevaks, mis külmatunnet süvendab. Öine miinimum langeb Lääne-Eestis 12..17, kohati 20 kraadini, paar-kolm kraadi madalamale, päeval on saartel ja läänerannikul 10 kraadist kõrgemal, sisemaal aga 10..15 kraadi piires, üksnes tuulele avatud rannikul on pisut kõrgem.

Reedel suureneb Läänemere poolt madalrõhkkonna surve ning kagu- ja idatuul püsib tugevana. Päeval hakkab Lääne-Eestis päeval lund sadama, tuiskab. Õhtul muutub sadu tihedaks. Ilm on endiselt külm, saartel muutub päeval mahedamaks. Õhutemperatuur on öösel 12..17 kraadi, päeval 9..13, saartel kuni 8 kraadi.

Nädalavahetusel käre külm eemaldub. Aeg-ajalt sajab lund ja lörtsi. Aga kas ilm läheb sulale laupäeval või pühapäeval, seda täpsustame järgnevatel päevadel.