Täna öösel laienes üle Läänemere madalrõhkkonna serv ühes soojema ja niiskema õhumassiga, mitmel pool oli udu. Juba pärast südaööd jõudis saartele vihm, hommiku jooksul laieneb vihma- ja lörtsisadu Lääne-Eestisse. Lõuna- ja edelatuul tugevneb 5-11, rannikul puhanguti 15, hommikul kuni 17 m/s. Õhutemperatuur on 0..-3 kraadi, saarte rannikul kuni +3 kraadi. Päeval liigub üle meie madalrõhulohk. Lääne-Eestis sajab lörtsi ja vihma, Kesk-Eestis peamiselt lörtsi, pärastlõunaks jõuab sadu lumena Ida-Eestisse, ja läheb seal vastu õhtut üle lörtsiks. Võimalik on ka jäävihm! Lõuna- ja -edelatuul on tugev. Õhutemperatuur tõuseb Lääne-Eestis +1..+6 kraadini, Ida-Eestis -2..+1 kraadi. Jäiteoht!

Kolmapäeva öösel üks madalrõhulohk eemaldub, päeval jõuab läänest juba järgmine, mis jätkab teekonda kiiresti itta. Edela- ja läänetuul öösel veidi nõrgeneb, päeva tugevneb edelatuul taas 6-12, saartel ja rannikul puhanguti kuni 17 m/s. Öö hakul sajab Ida-Eestis lörtsi, kohati ka lund, päeval liigub uus sajuala läänest itta üle maa. Aeg-ajalt sajab vihma, ida pool ka lörtsi. Õhutemperatuur on öösel -1..+4, päeval +2..+6 kraadi. Teeolud on jätkuvalt keerulised!

Neljapäeval oleme üle Skandinaavia põhjaosa itta liikuva madalrõhuala lõunaservas. Öö hakul sajab mitmel pool enamasti vihma, päeval liiguvad lörtsi- ja vihmahood loodest kagusse. Öösel puhub mõõdukas edela- ja läänetuul, päeval pöördub tuul loodesse ja tugevneb veidi. Õhutemperatuur on öösel -1..+5, päeval +1..+5 kraadi.

Reedel jääb väheaktiivne madalrõhuala Venemaale, millele lääne poolt avaldab survet Briti saarte kohal tugevneva kõrgrõhuala idaserv. Meie jääme nende kahe piirialale. Kohati sajab nii lund, lörtsi kui vihma, pärastlõunal enamasti lund.

Loode- ja põhjatuul on tugev. Põhjast saabub päeval külmem õhumass ja temperatuur langeb. Õhutemperatuur on öösel Ida-Eestis 0..-3, Lääne-Eestis 0..+4, päeval -1..+4 kraadi, pärastlõunal langeb mandril kõikjal miinuspoolele.

Laupäeval liigub Venemaa madalrõhuala veidi lõuna poole ja kõrgrõhuhari laieneb üle Läänemere Soome. Meil nende kahe vahel puhub mõõduka põhja- ja kirdetuul. Kohati sajab vähest lund, põhjarannikul võib olla tugevamaid lumehooge. Õhutemperatuur on ööpäevaringselt 0..-5 kraadi.

Pühapäeva öösel on Eesti kohal kõrgrõhuala lääneserv, päeval laieneb siis madalrõhuala lõunaserv. Öö sajuta, päeval liigub lume ja lörtsisadu loodest kagusse, Lääne-Eestis läheb sadu üle vihmaks. Tuul pöördub läänekaarde ja on rannikul tugev. Õhutemperatuur öösel -2..-8, saarte rannikul kohati 0, päeval lääne poolt alates tõuseb 0..+4, Kagu-Eestis jääb päevamaksimum -1..-4 kraadi juurde.