Ilmateenistuse prognoosis seisab, et täna on pilves selgimistega ilm. Ennelõunal sajab Lääne- ja Põhja-Eestis vahetevahel lund, mujal on sajuvõimalus väiksem. Pärastlõunal muutub sadu laialdasemaks. Rannikualadel tuiskab.

Lumehoogudest kirjutas sotsiaalmeedias ka sünoptik Kairo Kiitsak.

Õhutemperatuur on -5 kuni -10, saartel ja läänerannikul -2 kuni -4 kraadi.

Ööl vastu homset levib lumesadu üle Eesti põhjast lõuna poole. Mitmel pool tuiskab. Õhutemperatuur on -9 kuni -15, saartel ja läänerannikul -3 kuni -8 kraadi.

Homme päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab lund ja tuiskab. Õhutemperatuur -6 kuni -11, saartel ja läänerannikul -1 kuni -5 kraadi.

Ööl vastu esmaspäeva on samuti pilves selgimistega ilm. Kohati sajab lund, võib olla pinnatuisku. Õhutemperatuur on -7 kuni -12, kohati -16, saartel ja läänerannikul -2 kuni -6 kraadi. Päevasel ajal on temperatuur -1 kuni -7 kraadi, Lääne-Eesti saartel võib temperatuur kerkida ka paar kraadi üle nulli.

Aastavahetus möödub ilmselt krõbedate külmakraadide saatel. Ilmateenistuse nädalaprognoosis on kirjas, et tuleval neljapäeval peaks eemalduva madalrõhkkonna järel õhuvool loode poolt külmema õhumassi meile tooma ning ilma aasta viimasteks päevadeks kargemaks muutma.