Ilmateenistuse prognoosis seisab, et öö hakul sajab Ida-Eestis kohati lund. Puhub loodetuul 4-10 m/s, öö hakul rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Vastu hommikut pöördub tuul läände ja edelasse. Õhutemperatuur on -5 kuni -11, kohati kuni -14 kraadi, saartel ja läänerannikul 0 kuni -5 kraadi.

Homme päeval lääne poolt pilvisus tiheneb. Keskpäeva paiku jõuab saartele lume- ja lörtsisadu, mis levib edasi mandrile. Ühtlasi tuiskab ning õhtul muutub sadu tugevamaks. Saartel tuleb sekka ka lörtsi ja vihma. Tuul on mandril üldiselt 8-15 m/s, puhanguti 20; saartel ja läänerannikul 15-20, puhanguti 25 m/s.

Õhutemperatuur tõuseb pärastlõunaks kuni 0 kraadini, minimaalselt on -4 kraadi. Saartel ja läänerannikul on temperatuur vahemikus 0-2 kraadi. Püsib jäiteoht.

Ööl vastu pühapäeva on pilves ilm. Ida-Eestis sajab lund ja lörtsi, tuiskab. Lääne-Eestis sajab lörtsi ja vihma. Sadu on tugev ning esineb jäidet. Tuuleiilid võivad läänerannikul küündida kui 25 m/s, hommikuks tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on Lääne-Eestis 0 kuni 3 kraadi, Ida-Eestis -3 kuni 2 kraadi.

Pühapäeva päeval on üldiselt pilves ilm, aga kohati on lühiajalisi selginemisi. Paljudes kohtades sajab lörtsi ja vihma, õhtu poole ka lund. Tuule tugevus varieerub üle Eesti, olles näiteks Ida-Eestis 3-9 m/s, aga saartel ja rannikul 13-18, puhanguti 23 ja vastu Läänemerd kuni 28 m/s. Õhutemperatuur on päeva esimeses pooles 0 kuni 2 kraadi, ent pärastlõunal läheb külmemaks ja temperatuur võib langeda ka -5 kraadini.