Teisipäeva ennelõuna on eemalduva madalrõhulohu ja selle järel üle liikuva kõrgrõhuharja mõjul üksikute lumehoogudega ning mõõduka läänekaare tuulega. Õhutemperatuur on veidi alla 0 kraadi (0..-5 kraadi). Päeval laieneb madalrõhkkonna serv Läänemerele, saartele jõuab keskpäeva paiku uus lume- ja lörtsisadu ning laieneb hilisõhtuks juba Peipsi äärde, võib ka nõrka tuisku teha, sest lõunakaare tuul pisut tugevneb. Õhutemperatuur on 0..-3, saartel ja läänerannikul 0..+2 kraadi.

Kolmapäeva öösel eemaldub madalrõhulohk ühes lume- ja lörtsisajuga Peipsi taha ja selle järel muutub taevas selgemaks. Õhutemperatuur on -1..-6, saarte rannikul veidi üle 0 kraadi. Hommik ja ka valdav osa päevast on kõrgema õhurõhu foonil enamasti sajuta. Pärastlõunal aga laieneb üle mere madalrõhkkonna serv, edela- ja lõunatuul tugevneb ning taevas muutub pilvisemaks. Õhtuks jõuab Lääne-Eestisse lörtsi- ja vihmasadu ning laieneb edasi sisemaa suunas. Õhutemperatuur tõuseb Lääne-Eestis +1..+3, ida pool -1..+1 kraadini.

Neljapäev tuleb madalrõhkkonna pehmes lõunaservas tugeva edela- ja läänetuulega. Öösel sajab hooti lörtsi, sekka ka vihma. Päev on selgem ja suurema sajuta, vaid õhtul võib Eesti lõunaservas kergeid sajuhooge tulla. Õhutemperatuur on saartel ööpäevaringselt +1..+4 kraadini, mandril on öö hakul samuti plusspoolel, hommikuks langeb 0..-3 kraadini, päeval tõuseb taas veidi üle 0 kraadi.

Reedel suundub üks osa madalrõhkkonnast Venemaale, täienduseks võib üks osatsüklon Skandinaaviast Läänemere äärde jõuda, mis tänastel andmetel Eestist pisut lõuna poole kaldub. Sel juhul sajab meil siin-seal veidi lörtsi ja lund. Õhutemperatuur on öösel enamasti miinuspoolel, päeval tõuseb 0 kraadi ümbrusse, saartel +2..+3 kraadini.