Riigi ilmateenistuse andmetel on täna ilm pilvine ning mitmel pool sajab lörtsi ja vihma. Õhtul on mõneti oodata ka lumesaju. Valdavalt puhub täna lõuna- ja edelatuul 5 kuni 12 meetrit sekundis, puhanguti kuni 15 meetrit sekundis.

Keskpäevaks tuul nõrgeneb ning pärastlõunal alates saartelt pöördub tuul loodesse ning tugevneb taas 9 kuni 14 meetrit sekundis, puhanguti kuni 22 meetrit sekundis.

Õhutemperatuur kõigub ööpäeva jooksul plussi ja miinuse vahel.

Sünoptik Kairo Kiitsak kirjutas ühismeedias, et lähipäevil räsivad Lääne- ja Kesk-Euroopat tugevasti aktiivsed tsüklonid, mis liiguvad lääne- ja edelavoolus üksteise järel Baltimaade suunas. "Karmim tuul jääb meist õnneks lõuna poole," ütles Kiitsak.

Möödunud ööl aga arenes Saksamaal ja Poolas külma frondi ees võimas pagiliin, mis jätkas neljapäeva hommikul liikumist kiiresti kagu suunas.

Transpordiameti andmetel on täna varahommikul riigi põhi- ja tugimaanteed valdavalt soolamärjad. Transpordiamet tuletab meelde, et iga inimene saab ise anda panuse ohutumaks ja stressivabamaks liiklemiseks - vali liiklemiseks sobilik kiirus ning arvesta teiste liiklejatega.