Kolmapäeval liigub kõrgrõhuvöönd Eesti kohale ning õhtuks eemaldub juba Venemaale. Ilm on sajuta. Öö ja ennelõuna on rahulik, pärastlõunal Loode-Eestist alates lõunakaare tuul tugevneb. Õhutemperatuur on -3..-8, Eesti idapoolses osas langeb hommikuks kohati -10°C ümbrusse, päeval on Lääne-Eestis -1..-4, Kesk- ja Ida-Eestis -4..-7°C.

Neljapäeval liigub üle Skandinaavia põhjatipu aktiivne madalrõhkkond ja selle lõunaserva mööda jõuab Läänemere äärde soojem õhumass. Sajab veidi lund ja lörtsi, lääne poolt alates muutub sadu järk-järgult vesisemaks. Puhub tugev edela- ja läänetuul, puhanguid sisemaal 13, rannikul 15 m/s. Õhutemperatuur öösel Lääne-Eestis 0..-5, hommikuks tõuseb +1..+3°C-ni, Kesk- ja Ida-Eestis -3..-8, öö hakul Eesti kagunurgas kuni -12°C, päeval Lääne-Eestis +1..+3, Ida-Eestis ennelõunal veel -1..-5, pärastlõunal tõuseb 0°C ümbrusse.

Reedel tugevneb Läänemere ääres väike kõrgrõhuhari. Pilved hõrenevad ja ilm on sajuta. Lääne- ja loodetuul on öösel veel võrdlemisi tugev, päeval nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel -1..+2, päeval 0..+4°C.

Laupäeval püsib kõrgrõhkkonna ülekaal ja ilm püsib sajuta. Puhub mõõdukas edela- ja lõunatuul. Õhutemperatuur on öösel 0..-5, rannikul kuni +1, päeval -2..+2°C.

Pühapäeval liigub uus madalrõhkkond Skandinaavia põhjatipule ja survestab ka Läänemere ümbrust. Lõuna- ja edelatuul tugevneb. Suuremat sadu ei tule, kuid üksikutes kohtades võib veidi lund ja lörtsi tulla, rannikul ka vihma tibutada. Õhutemperatuur on öösel 0..-4, päeval -1..+3°C.

Esmaspäeval laieneb madalrõhkkond servaga Läänemere äärde, idapoolne kõrgrõhkkond jääb aga tänastel andmetel paigale. Kahe rõhuala piirimail puhub tugev lõuna- ja kagutuul. Mõnes kohas sajab lund ja lörtsi, rannikul pole välistatud ka vihm. On jäiteoht! Õhutemperatuur on öösel 0..-5, päeval -3..+2°C.

Teisipäeval vastasseis kahe rõhuala vahel püsib ning tõenäoliselt jääb tuul tugevaks. Saju võimalus püsib. Õhutemperatuur on valdavalt miinuspoolel, Lääne-Eesti rannikualadel tõuseb üle 0°C.