Esmaspäeval madalrõhulohk eemaldub ja selle järel tugevneb kõrgrõhuhari ning suurendab kuivema ilma tõenäosust. Kohatised vihmahood siiski välistatud pole ning seda eelkõige Eesti idapoolses osas. Puhub tugev läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 11 kuni 16, päeval tõuseb 20 kraadi ümbrusse.

Teisipäeval jätkub kõrgrõhkkonna tugevnemine. Öö on selge, päev pilverünkadega, aga ka sajuta. Läänekaare tuul vaibub. Õhutemperatuur on öösel sisemaal 7 kuni 11, rannikul kuni 16, päeval 20 kuni 22 kraadi, rannikul paar kraadi vähem.

Kolmapäev on kõrgrõhkkonna servas sajuta. Öö on rahulik, päeval tugevneb kagutuul. Õhutemperatuur on öösel sisemaal 8 kuni 13, rannikul kuni 17, päeval 21 kuni 23, meretuulega rannikul veidi alla 20 kraadi.

Neljapäeval liigub piki Skandinaaviat põhja-kirde suunas madalrõhulohk ja selle servast võib meile vihmapilvi jõuda. Kui aga kõrgrõhkkond tugevamaks osutub, siis püsib ilm suurema sajuta. Puhub tugev kagu- ja lõunatuul. Õhutemperatuur on öösel 14 kuni 18, päeval 19 kuni 22 kraadi ja kui sajupilved ei jõua, siis tõuseb veel paar-kolm kraadi kõrgemale.

Reedel tuleb madalrõhulohk üle mere ja suureneb sajuhoogude ja ka äikese võimalus. Puhub tugev kagutuul. Õhutemperatuur on öösel 13 kuni 18, päevaks lisandub lõunavoolus sooja ning temperatuur tõuseb 25 kuni 28, meretuulega rannikul kuni 22 kraadini.