Täna tugevneb idapoolse kõrgrõhkkonna mõju ja on vaid üksikute nõrkade sajuhoogude võimalus. Tuul nõrgeneb ja puhub lõunakaarest. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni -7, saarte rannikul kohati 0, päeval 0 kuni -4, saartel kuni +1 kraadi, õhtul langeb kiiresti.

Homme, neljapäeval ulatub idapoolse kõrgrõhkkonna serv Eestini. Ilm on sajuta ja laiguti selgema taevaga. Öö on rahulik, päeval muutub kagutuul tuntavamaks. Õhutemperatuur langeb öösel saartel ja läänerannikul -3 kuni -8, mandril -10 kuni -15 kraadini, päeval on saartel -4 kuni -5, mandril -7 kuni -10 kraadi.

Reedel madalrõhkkonna surve suureneb. Siin-seal sajab kerget lund. Kagutuul on tuntav eelkõige saartel. Õhutemperatuur on öösel -7 kuni -12, saarte rannikul kuni -5, päeval -1 kuni -6 kraadi.

Laupäeval jääb Eesti madalrõhkkonna servaalale. Sajab vähest lund, saartel ka lörtsi. Tuul puhub lõunakaarest, õhtul pöördub põhjakaarde. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni -7, päeval 0 kuni -4 kraadi.

Pühapäeval sajab eemalduva madalrõhkkonna järel veel vähest lund, suurem on saju võimalus Eesti idapoolses osas. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni -7 kraadi, päeval -1 kuni -5 kraadi.

Esmaspäeva öö on kõrgrõhuvööndi mõjul sajuta ja rahulik. Päeval läheneb Skandinaaviast uus madalrõhkkond, tuul pöördub lõunakaarde ja hakkab tugevnema. Õhtul jõuab Loode-Eestisse lumesadu. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni -9 kraadi, päeval 0 kuni -5 kraadi.

Teisipäevaks muutub madalrõhkkond aktiivseks ja liigub üle Läänemere lõuna poole ning selle servas sajab meil vahetevahel lund, tihedam on sadu saartel ja läänerannikul. Puhub tugev idakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -5 kuni -10 kraadi, saarte rannikul on pehmem, päeval -2 kuni -6 kraadi.