Homme öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm, kohati võib veidi sadada. Puhub läänekaare tuul 3-9, öö hakul rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +2 kraadi.

Homme päeval tuleb pilves selgimistega ilm, mitmel pool sajab lörtsi ja vihma. Pärastlõunal loode poolt alates taevas selgineb ja sajuhood harvenevad. Puhub läänekaare tuul 3-9, pärastlõunal saartel loodetuul puhanguti 14 m/s. Sooja tuleb 2-7 kraadi.

Teisipäeva öö on muutliku pilvisusega. Öö hakul sajab mandri ida- ja lõunaosas veidi lörtsi. Puhub loodetuul 3-9, rannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -5 kraadi.

Teisipäeva päeval tuleb muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab vähest lund ja lörtsi. Puhub loode- ja põhjatuul 4-10, rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +3 kraadi.

Kolmapäeva öösel on oodata vähese pilvisusega sajuta ilma. Puhub läänekaare tuul 3-9, rannikul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni -6 kraadi.

Kolmapäeva päev tuleb muutliku pilvisusega, õhtul sajab kohati lund ja lörtsi. Puhub läänekaare tuul 3-9, rannikul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +4 kraadi.

Neljapäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab lund ja lörtsi. Puhub läänekaare tuul 3-9, rannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on -4 kuni +1 kraad.

Neljapäeva päeval tuleb vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub lääne- ja edelatuul 5-11, rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja tuleb 4-10 kraadi.