Homme öösel kõrgrõhkkond taandub ja Lõuna-Rootsist laieneb madalrõhkkonna serv üle mere. Öö hakul on ilm veel olulise sajuta, pärast keskööd aga pilved tihenevad ja mõnes kohas sajab veidi vihma. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on 11-15, rannikul kuni 17 kraadi. Ennelõunal tuleb mõnes kohas hoog vihma, pärast lõunat jõuab saartele tihedam laussadu ja laieneb õhtul üle Mandri-Eesti ning siis võib ka äikest olla. Puhub mõõdukas kagu- ja idatuul. Õhutemperatuur on 17-21, Lõuna-Eestis tõuseb 24 kraadi ümbrusse.

Neljapäeval tuleb madalrõhkkond Lõuna-Rootsist üle mere, muutub aktiivseks ja liigub edasi ida suunas, tõenäoliselt üle Liivi lahe ja Eesti lõunaosa ning eemaldub päeval Venemaale. Öösel sajab madalrõhkkonna vahetus läheduses aeg-ajalt vihma ning sajuhulk kujuneb mõnes kohas rohkeks, võib olla äikest. Tuul puhub idakaarest, saartel ja läänerannikul pöördub põhjakaarde ja tugevneb. Päeval sajab hoovihma. Pärastlõunal jääb Lääne-Eestis sajuhooge harvemaks. Puhub tugev loode- ja põhjatuul, puhanguid on 15, saartel ja läänerannikul kuni 20 m/s. Õhutemperatuur öösel 12-16, päeval 14-18 kraadi.

Reedel kaugeneb madalrõhkkond Venemaa keskoblastite suunas, aga püsib aktiivsena ja selle lääneserv katab endiselt ka Balti riike. Ida-Eesti on öö hakul pilvisem ja sajuhoogudega ilm, lääne pool aga taevas selgineb. Päeval on päikesepaistet, kuid areneb ka pilverünki, millest võib mõni üksik lühiajaline vihmahoog tulla. Lõõtsub tugev loodetuul, puhanguid on 15, rannikul kuni 20 m/s. Õhutemperatuur öösel 9-14, päeval 15-19°C.

Laupäeval jääb madalrõhkkond Kesk-Venemaa kohale tiirlema, samal ajal laieneb Taani lähistelt kõrgrõhkkonna serv üle Läänemere. Kahe rõhuala piirimail on öösel laialdaselt selget taevast, aga loodetuul on veel võrdlemisi tugev. Päev on laiguti pilverünkadega. Suuremat sadu ei tule, aga üksik lühiajaline vihmahoog siiski välistatud pole. Tuul puhub läänekaarest ja on mõõdukas, põhjarannikul on edelatuul tuntav. Õhutemperatuur öösel 7-12, rannikul kuni 15, päeval 17-20 kraadi.

Pühapäeval kandub kõrgrõhkkond Balti riikidest lõuna poolt mööda ja selle äärmine põhjaserv ulatub Eestini. Samal ajal laieneb Skandinaaviasse madalrõhkkond. On nii selget taevast kui ka pilvelaamu. Suuremas osas Eestist on ilm sajuta, kuid pole välistatud mõni harv vihmahoog. Puhub mõõdukas läänekaare tuul, päeval pöördub lõunakaarde. Kahe rõhuala piirimail pöördub õhuvool edelasse ja meile jõuab uuesti soojem õhumass. Õhutemperatuur on öösel 9-13, rannikul kuni 16, päeval tõuseb 25 kraadi lähedale, vaid meretuulega rannikul on jahedam.

Esmaspäeval liigub madalrõhkkond üle Botnia lahe Lapimaa suunas ja selle lohk riivab ka Eestit. Võib hoovihma sadada ja äikest olla. Tuul pöördub läänekaarde ja tugevneb. Õhutemperatuur öösel 13-18, päeval 20-24°C, idapoolsetes maakondades võib tõusta üle 25 kraadi.

Teisipäeval jääme madalrõhuvööndi servaalale ning püsib hoovihma võimalus. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur öösel 11-16, päeval 18-23°C.