Abilinnapea Deniss Boroditš tunnustas tänavapuhastusfirmade seniseid jõupingutusi  lumekoristamisel, aga nõudis koostööpartneritelt tänavate, teede ja kõnniteede kiiret koristamist vastavalt kehtestatud nõudmistele vaatamata jätkuvale lumesajule. Kõne all olid koristustööde kõige probleemsemad kohad, teatab Raepress.

„Põhitähelepanu hooldustööde teostamisel tuleb ka edaspidi  pöörata kõnniteedele, parklatele, ristmikele, ülekäigukohtadele ja ühistranspordipeatustele,“ ütles Deniss Boroditš.

„Intensiivistada tuleb parkimiskohtade puhastamist kesklinna tasulises parkimisalas ja selleks otstarbekas rajatud magistraaltänavate äärsetes parkimistaskutes,“ oli Boroditši sõnum.

Ka teatas ta, et lähimal ajal tehakse ettepanek kitsastel tänavalõikudel ajutiselt parkimine keelata ja koostöös munitsipaalpolitseiametiga vajadusel korraldada sõidukite ümberpaigutamine, et tagada lumetõrjetööde teostamine.

Nõupidamisel osalesid AS-i Jaaksoni Linnahooldus, Tänavapuhastuse AS-i ja Teho Eesti Teehooldus OÜ esindajad. Vastavalt ilmaprognoosile jätkub lumesadu ka homme ja ilm muutub külmemaks. Õhutemperatuur langeb öösel kuni -9 kraadini.