Täna liigub uus aktiivne madalrõhkkond Norra edelarannikult Stockholmi suunas ja laieneb Läänemere poole. Eesti rannikuvetes tugevneb lõuna- ja kagutuul puhanguti 15, rannikul 20 m/s, õhtu poole jätkub tugevnemine ning sisemaal võib olla puhanguid 18, saartel ja rannikul kuni 25 m/s, Läänemerel avaosas on veel tugevam. Suurt sadu veel ei tule, vaid üksikutes kohtades võib veidi lund sadada. Õhutemperatuur on -2..-7°C.

Homme liigub madalrõhkkond edasi Botnia lahe keskosa suunas ja selle serv ulatub üle Läänemere. Puhub väga tugev tuul, lõuna- ja kagutuule puhanguid on sisemaal 18, rannikul 25 m/s, päeva jooksul tuul veidi nõrgeneb. Lund lisandub öösel eelkõige Lääne-Eestisse ja ka tuiskab, päeva peale laienevad sajuhood üle Eesti. Saartel sajab päeval enamasti lörtsi, sekka ka vihma. On jäiteoht. Õhutemperatuur on öösel saartel ja läänerannikul 0..-2, mandri sisealadel -4..-8, päeval on 0..-5°C.

Reedel Botnia kohale jõudnud osatsüklon nõrgeneb, uus osatsüklon tekib Taani kohal. Süsteemi idapoolses servas on Läänemere ääres pehme talveilm. Vahete-vahel sajab lund ja lörtsi, saartel ka vihma. Püsib jäiteoht! Puhub nõrgenev lõuna- ja edelatuul. Õhutemperatuur on öösel -2..-6, Lääne-Eesti rannikualadel kuni +1, päeval -1..+2°C.

Laupäeval Läänemere ümbruses olev madalrõhuala nõrgeneb. Meil sajab siin-seal lund ja lörtsi. Puhub nõrk või mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 0..-5, päeval -1..+2°C.

Pühapäeval jääb hääbuv madalrõhuvöönd Läänemere ümbrusse püsima. Siin-seal sajab vähest lund. Tuul on nõrk ja pöördub idakaarde. Õhutemperatuur on öösel -2..-7, päeval -1..-5°C.

Esmaspäeval tugevneb Skandinaavia kohal kõrgrõhkkond, samal ajal liigub mööda Venemaa lääneserva madalrõhkkond. Kahe rõhuala piirimail puhub meil põhjakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -3..-8, päeval -1..-5°C.

Teisipäeval jääb talveilm püsima.