Maanteeamet andis täna kella 16 paiku teada, et pärastlõunal on teekatted põhi- ja suurematel tugiteedel enamasti märjad. Teepinna temperatuurid on valdavalt plusspoolel. Mitmel pool sajab vihma. Kohati on udu.

Ilmaprognoosi kohaselt sajab ka õhtul ja öösel mitmel pool vihma, idapool sekka ka lörtsi. Paiguti püsib udu. Sajuhood on tihedamad Lääne- ja Põhja-Eestis. Õhumass on soe ning termomeetrinäit on plusspoolel, vaid Kagu- ja Kirde-Eestis võib õhutemperatuur null kraadini langeda.

Maanteeamet manitseb, et õhtul pimedas märjal teel sõitmine on ohtlik, sest vastutulevate autode tuled võimenduvad esiklaasil olevatel vihmapiiskadel, vastutulijad võivad juhti pimestada ning jalakäijad, loomad ja seisvad objektid teel on raskesti nähtavad.

Ilmateenistuse prognoosi kohaselt on homme päeval pilves selgimistega ilm. Üksikutes kohtades sajab vihma ja lörtsi. Puhub edelatuul 5-12, rannikul puhanguti 15-18 m/s, õhtul nõrgeneb veidi. Õhutemperatuur on 0 kuni 3, läänerannikul kuni 5 kraadi.

Nädala teises pooles langeb öösel temperatuur küll alla nulli, ent päeval on sooja kuni viis kraadi, sajab lörtsi ja vihma. Selgemat ilma on oodata laupäeval.

Vene ilmaportaali Gismeteo prognoosi kohaselt võib pühapäeval ehk 31. detsembril sadada lund, ent juba esmaspäeval on oodata taas plusskraade ning sajab vihma.