Aasta viimasel ööl on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest lund, lörtsi ja vihma. Mitmel pool on udu ja jäidet. Puhub põhjakaare tuul 2-8, saartel puhanguti 11 meetrit sekundis, hommikuks nõrgeneb ja on muutliku suunaga. Õhutemperatuur on 0 kuni -6, saarte rannikul kuni +2°C.

Aasta viimasel päeval läheb ilm pilve. Õhtul hakkab saartele tihedalt vihma sadama. Tuleb ka lund ja lörtsi. Lumi ja lörts levivad edasi ka mandrile. On jäiteoht. Tuul on hommikupoole nõrk, pärastlõunal tugevneb, saartel ja rannikul on puhanguti tuul tugev. Õhutemperatuur on -1 kuni -6, saarte rannikul kuni +1 kraadi, õhtul hakkab temperatuur tõusma.

Uusaastaööl on ilm pilves. Lume- ja lörtsisadu levib üle Eesti ida suunas, kohati tuiskab. Lääne-Eestis läheb sadu üle vihmaks. Taas on jäiteoht. Puhub keskmise tugevusega lõuna- ja edelatuul, rannikul on tuul puhanguti väga tugev, 15-20 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on Lääne-Eestis +1 kuni +5, Ida-Eestis 0 kuni -4 kraadi, hommikuks temperatuur tõuseb.

Uue aasta esimesel päeval püsib pilves ilm. Ajuti sajab lund, lörtsi ja vihma. Puhub lõuna- ja edelatuul 7-13, rannikul puhanguti 15-20 meetrit sekundis, pärastlõunal nõrgeneb veidi ja pöördub saartel läände ja loodesse. Õhutemperatuur on 0 kuni +5 kraadi.

Öösel vastu 2. jaanuari läheb sadu kõikjal üle lumeks, tuiskab. Mandril nõrk tuul, hommikul pöördub tuul loodesse ja tugevneb. Saartel ja läänerannikul tugevneb loode- ja põhjatuul tormini 15-20, iiliti lausa 25-28 m eetrini sekundis. Õhutemperatuur on -1 kuni +1 kraadi.

2. jaanuari ilm on pilves, vahepeal selgineb. Hooti sajab lund ja tuiskab. Puhub loode- ja põhjatuul 10-15, iiliti 20 meetrit sekundis, saartel 15-18, iiliti kuni 25 meetrit sekundis. Õhutemperatuur langeb -1 kuni -6 kraadini.