Teisipäeva öösel on kõrgrõhkkonna servas ilm sajuta. Tuul vaibub ja on muutliku suunaga. Õhutemperatuur on 7..12, rannikul kuni 15°C. Hommikul jõuab Taani kohale uus madalrõhkkond, mis suundub päeval Lõuna-Rootsi. Madalrõhkkonna eel liikuv paks pilvemass laieneb põhiliselt Läänemere kohale. Eestis võib vaid kohati hoog vihma tulla. Õhtul jõuavad vihmapilved Eesti edela- ja lõunaserva. Tuul pöördub kagusse ja muutub tuntavamaks. Sooja 18..22°C.

Kolmapäeval jääb madalrõhkkond Lõuna-Rootsi kohale tiirlema. Teine keeris liigub Eesti idapiiri tagant Soome poole. Eesti jääb kahe madalrõhkkonna vahelisse vööndisse. Sajab hoovihma, päeval on ka äikese võimalus. Tuul on öösel nõrk ja muutliku suunaga, päeval pöördub edelasse ja õhtul tugevneb veidi. Sooja öösel 10..15, päeval 17..21°C.

Neljapäeval jääb Eesti madalrõhkkonna servaalale. Ilm on hoovihmadega ja päeval suureneb taas äikese võimalus. Puhub võrdlemisi tugev lõuna- ja edelatuul. Sooja öösel 11..15, päeval 15..19°C.

Reedeks jääb madalrõhkkond Põhja-Euroopa kohale tiirlema ja Eesti kohale ulatub selle lõunaserv. Sajuhooge on öösel kohati, päeval arenevatest rünksajupilvedest tuleb aga hoovihma laialdaselt. Puhub võrdlemisi tugev edela- ja läänetuul. Sooja öösel 9..14, päeval 16..20°C.

Laupäeval jääb Euroopa põhjaosa madalrõhkkonna mõjusfääri. Samal ajal tugevneb Kesk-Euroopa kohal kõrgrõhuala. Kahe rõhuala piirimail sajab meil mõnes kohas hoovihma. Puhub võrdlemisi tugev edelatuul. Sooja öösel 9..14, päeval 16..20°C.

Pühapäeval saab mõjusamaks kõrgrõhuala ja saju võimalus on väiksem. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Sooja öösel 8..12, rannikul kuni 15, päeval 18..21°C.

Esmapäevaks saavutab kõrgrõhkkond ülekaalu ja ilm on sajuta. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Sooja öösel 8..12, rannikul kuni 15, päeval sisemaal 20..23°C, meretuulega rannikul paar kraadi vähem.