Teisipäeva öösel liigub üle Eesti kõrgrõhuhari ja öö on sajuta. Õhutemperatuur on 4 kuni 9, maapinnal langeb 0 kraadi ümbrusse. Päev on suuremal osal sajuta, üksnes õhtul võivad Skandinaaviast läheneva madalrõhkkonna esimesed vihmapilved jõuda. Õhutemperatuur on 15 kuni 19, meremõjuga rannikul kuni 13 kraadi.

Kolmapäeval liigub madalrõhkkond Skandinaaviast üle Läänemere ja Eestis sajab aeg-ajalt vihma. Tuul puhub öösel lõunakaarest ja on mõõdukas, päeval pöördub läände ja loodesse ning tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 12, päeval 13 kuni 17 kraadi.

Neljapäeval toob eemalduv madalrõhkkond hoovihma, õhtupoolikul sajuhood harvenevad. Puhub tugev loodetuul. Õhuvool pöördub samuti loodesse ja sealt tungib sisse jahedam õhumass. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 8, meretuulega rannikul kuni 10, päeval 10 kuni 12 kraadi.

Reedel eemaldub madalrõhkkond veelgi kaugemale Venemaa põhjaaladele, kuid selle äärmine lääneserv ulatub veel Eesti kohale. Vihmahood on kohatised. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 8, maapinnal langeb 0 kraadi ümbrusse, rannikul on sooja kuni 11, päeval 10 kuni 14 kraadi.

Laupäeva öö on sajuta, päeval on üksikute vihmahoogude võimalus. Öine õhutemperatuur on 3 kuni 8, maapinnal langeb 0 kraadi ümbrusesse. Meretuulega rannikul on öösel sooja kuni 10 kraadi, päeval 10 kuni 15 kraadi.

Pühapäeva öö on kõrgrõhuvööndi mõjul sajuta, õhutemperatuur on 2 kuni 7, maapinnal langeb taas 0 kraadi ümbrusesse. Meretuulega rannikul on sooja öösel kuni 10 kraadi. Kui kõrgrõhuvöönd ka päeval veel vastu peab, siis on ilm ilus ja ka pisut mahedam, õhutemperatuur tõuseb sel juhul 15 kraadi ümbrusse. Kui aga uue madalrõhkkonna serv üle mere laieneb, siis jõuab Edela-Eestisse vihmapilvede serv ning pilvisema taeva all on sooja 10 kuni 14 kraadi.