Teisipäeval kandub Skandinaaviast Soome madalrõhkkond. Vihmapilved jõuavad enamasti Eesti lääne- ja põhjaserva. Edelatuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 1 kuni 5, Kagu-Eestis langeb -1 kraadini, päeval on sooja 2 kuni 5, Lääne-Eestis kuni 7 kraadi.

Kolmapäeval madalrõhkkonna mõju küll väheneb, kuid kõrgrõhkkonna aeglane tugevnemine hilissügisesel taeva selginemist ega sajuta ilma ei taga. Nõrga vihma võimalus püsib öösel ja hommikul, päeval on sadusid vähem. Edelatuul tasapisi nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 1 kuni 6, Kagu-Eestis võib öö hakul alla 0 kraadini langeda, päeval on sooja 2 kuni 7 kraadi.

Neljapäeval liigub Läänemerele madalrõhulohk ja selle sajupilved kanduvad kõrgrõhkkonna serva mööda Eesti kohale. Sajab nõrka vihma, idapoolsetes maakondades võib ka lörtsi tulla. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni 4, päeval 1 kuni 4 kraadi.

Reedel ja laupäeval kannab edelavool niiskust Läänemere idakaldale lisaks. Sajab nõrka vihma, sisealadel ka lörtsi. Tuul puhub lõunakaarest. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni 3, päeval on sooja 1 kuni 3, saartel kuni 5 kraadi.

Pühapäeval tugevneb Läänemerel tsüklonaalne mõju. Sajab nõrka vihma ja lörtsi, õhtu poole võib sadu intensiivsemaks muutuda. Puhub mõõdukas kagutuul. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni 4, päeval 0 kuni 5 kraadi.

Esmaspäeval katab Eestit madalrõhkkonna idaserv. Sajab lörtsi ja vihma. Puhub mõõdukas kagutuul. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni 0, rannikul kuni 2, päeval 0 kuni 3 kraadi.