Eesti meteoroloogia ja hüdroloogia instituudi teatel liigub üle Eesti madalrõhulohk, mis annab väheseid sademeid.

Teisipäeva öösel sajab vähest vihma mitmel pool Eestis, päeval vaid kohati põhjarannikul. Puhub edelatuul 6-12, saartel ja rannikul puhanguti 16 m/s, päeval tuul vähehaaval nõrgeneb. Sooja on öösel 11 kuni 16, päeval 19 kuni 23 kraadi.

Alates kolmapäevast tugevneb lõuna poolt kõrgrõhkkonna mõju ja ilm muutub kuivemaks ja soojemaks.

Kolmapäeval on vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub edelatuul 4-9 m/s. Sooja on öösel 12 kuni 16, päeval 20 kuni 26 kraadi.

Neljapäeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Päeval võib kohati vähest vihma sadada. Puhub läänekaare tuul 1-7 m/s. Sooja on öösel 12 kuni 16, päeval 20 kuni 26 kraadi.

Reedel ootame juba uue kõrgrõhuala tugevnemist, sedakorda loodest, mis jääb Eesti ilma määrama kuni nädala lõpuni.

Reede ja laupäev on sajuta. Tuul on enamasti nõrk ja muutliku suunaga, kuid pöördub laupäeval kagusse ja tugevneb. Sooja öösel 10 kuni 15, päeval 19 kuni 25, laupäeval kuni 27 kraadi.

Pühapäeval kõrgrõhkkond taandub aeglaselt Venemaale ning piki selle lääneserva saabub Lõuna-Euroopast meile väga soe õhumass. Samal ajal tugevneb Skandinaavias madalrõhuala.

Pühapäeval ja esmaspäeval võib kohati hoovihma sadada. Puhub mõõdukas kagu- ja lõunatuul. Sooja öösel 16 kuni 20, päeval 25 kuni 30 kraadi.